1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Threaded View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu yazdigini biraz daha acabilirmisin? Ben anlayamadim.
    Flair için oyuncunun beklenmedik hareketleri deneme sıklığı demişsiniz. Messi'nin Flair değeri 20, ki buna kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum.Ama sizin yaptığınız özellik tanımına göre 20 alması saçma. Messi'nin yaptığı tek hareket Shoulder Feint diye tabir edilen hareket. Mesela Aboubakar'ın da 16+ olması gerekiyor çünkü ne zaman dikine top sürse Brezilyalı Ronaldo zannediyor kendini.Bu özellik sadece top sürerken mi geçerli yoksa pas atarken,şut çekerken de etkili mi? Eğer öyleyse Oğuzhan'ın beklenmedik ters pasları bununla alakalı değil mi?

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Benim anladığım kadarıyla mesela Ronaldinho, Ronaldo, Neymar gibi oyuncular daha çok ayak-bilek hareketleriyle adam eksiltiyor, Messi, Maradona, Emre Mor gibi oyuncular, hız, çabukluk çeviklik gibi özellikleriyle adam eksiltiyor.

Her ikisi içinde flair gerekli diye düşünüyorum. Farklı örneklerde vereyim, mesela Emenike'nin topu 10 metre açıp oyuncuyu ekarte etmesi flair değil, İniesta yada Hazard'ın 3 kişinin arasından çıkması flair. Bilek hareketleriyle yada çabukluk-çeviklikle feyk atarak yapması farketmiyor.
    Aynen bunu kastediyorum.
    Last edited by Bafici : 02.Kasım.2016 at 01:34 Reason: 2.alıntı

Mesaj Yetkileri