Doðru
2 de sadece tarih hatasý var ben sezon olarak deðilde 2015 in ilk transfer dönemi diye hatýrlýyordum ancak geri kalan kýsmý hatasýz yani tamamen yanlýþ diyerek kesip atamazsýn
3 için de dediðimi anlamamýþsýn türk vatandaþý olmakla yerli statüsünde olmak farklý þeyler demek istediðimi tam yansýtamamýþým demek istediðim madde þu idi
g) Yukarýda b, c, d ve e bentlerinde yer alan Türkiye A Milli Futbol Takýmýnda oynamauygunluðuna sahip futbolcularýn, son listelerin TFF’ye ibrazýndan sonra buuygunluðunu kaybetmesi halinde, takip eden ilk transfer ve tescil döneminin baþýndabu kapsamda(yerli statüsünde sayýlma) oynama uygunluðunu kaybeder. Transfer ve Tescil Dönemleri içerisindeTürkiye A Milli Futbol Takýmýnda oynama uygunluðunu kaybeden futbolcular isederhal listedeki Türkiye A Milli Futbol Takýmýnda oynama uygunluðuna sahipfutbolcu statüsünden çýkarýlýrlar.
sana bir eleþtirim olacak onlarca satýr yazýyoruz, gerek ingilizce gerek türkçe, içinde konuyla ilgili bir yanlýþ olduðu anda tüm mesaj çöpe gidiyor hissi uyandýrýyorsun, geride kalan doðrulardan hiç bahsetmiyorsun "evet bak bu doðru ancak bunlar da hatalý" demiyorsun direk hatalarý söyleyip sonraki mesaja geçiyorsun.
belki zamanýn yok uzun uzun yazmaya o an ancak bu davranýþýn sana mesaj atacak insanlarý etkiliyor insanlarýn hata yapmalarý bir konuyu yanlýþ bilmeleri normal ancak soru sormalarý veya doðru olduðuna inandýklarý þeyi söyleme heveslerini kýrmamalýsýn bu üslüp biraz kýrýcý tamamen iyi niyetle bu konuda eleþtiride bulunmak istedim