Gelmişsin Ortalama 20 Şut Atmışsın Ama Olmamış Bu Demek ki @Perpetua'nın Dediği Gibi Anadolu Takımlarını Geriye Çekilerek Katı Savunma Yapması Amaçlanmış Ama Sen Rakibi Açamamışsın. Burda da Bir Yerlerde Teknik Olarak Eksikleri Olduğunu Gösteriyor Takımının. Şuursuzca Oynamak da Fayda Etmiyor Malesef.
Mesela Bu Sezon Gerçekte ki Beşiktaş'ın Oyun Anlayışında Top Hakimiyeti Genel Olarak Bizde Ama Takım Son Vuruşlarda ya da Teknik Olarak Bence Şuana Kadar Çok Yetersiz. İnsan Biraz Şut Atar Değil mi?, Öldürücü Toplarla Savunmayı Ekarte Et Vuruşu Yapacak Adamına Topu Çıkar Son Adamında Kalitesini Gösterip Kilidi Açsın. Ama Bu Sezon Şuana Kadar Bunları Yapan Bir Takım Görmedim.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ömer abi lens'in profilini editörden kendim güncelleyeceğim. Arttıracağım özellikleri yazsam olumlu veya olumsuz kısaca açıklayarak yorumlar mısın?
Hız değeri 15, 17 olmalı. Bence emenike kadar hızlı.
Hızlanma 13 biraz düşük 14 veya 15 olabilir.
Yere sağlam basıyor bu yüzden denge 13ten 14e yükselebilir.
11 dayanıklılık 1 tık artabilir.
Korner kullanma özelliği 10 çok düşük 12 hatta 13 olabilir. Korner attığında tehlike yaratıyor.
Serbest vuruşlar 12den 13-14e yükselebilir. Hem manu maçında hem lig maçlarında ne kadar iyi kullandığını gösterdi.
Çalışkanlık 8 bu özelliğide 1 veya 2 tık artabilir.
Diğer özellikleri gayet yerinde.
Fiziksel ozellikleri bana da biraz dusuk gorundu.
Zhinsel ve teknik ozellikleri icin yeterince izledigimi dusunmuyorum.
Ayrica bence Emenike'de biraz fiziksel dusus var. Ozellikle hiz ve cabukluk. Bu nedenle Emenike'yi ornek alarak degerlendirmek cok da dogru olmayabilir.
Açılın amme hizmeti ayağınıza geldiGidişat nasıl oluyor diye İngiltere, Almanya, Fransa, Türkiye liglerini 4 sene oynattım. Türkiye liginin yıldan yıla ilk 6 sırasını paylaşıyorum.
Not: Ben herhangi bir takımın başında değildim, boştaydım.
2016 – 2017
1-) Fenerbahçe
2-) Beşiktaş
3-) Galatasaray
4-) Karabük
5-) Başakşehir
6-) Trabzonspor
2017 – 2018
1-) Fenerbahçe
2-) Galatasaray
3-) Beşiktaş
4-) Gençlerbirliği
5-) Konyaspor
6-) Başakşehir
2018 – 2019
1-) Galatasaray
2-) Karabük
3-) Fenerbahçe
4-) Beşiktaş
5-) Başakşehir
6-) Antalyaspor
2019 – 2020
1-) Fenerbahçe
2-) Trabzonspor
3-) Beşiktaş
4-) Galatasaray
5-) Konyaspor
6-) Antalyaspor
Last edited by arrogancee : 10.Kasım.2016 at 17:56 Reason: İmla
@perpetua Chelsea, deneme amaçlı açtığım tüm oyunlarda en fazla 4. olabiliyor. Nedense çok güçlü yapılmamış gibi geldi bana. Güçlendirmek için repetution'ı artırmam yeterli olur mu yoksa başka şeyler de mi yapmam gerekir? Futbolcu güçlerine dokunmak yerine kulüpte birkaç oynama yapmak istiyorum.
Tesekkurler. Fenerbahce'nin ilk iki sezon transfer yap(a)madigi goz onunde bulundurulursa, iki sampiyonluk kazanilmasi muhtemelen kulubu rahatlatmistir.
Ilk sezondan sonra farkli teknik direktorlerin gorev almasiyla ilk sezon gorevde olan teknik direktorler icin yapilan taktik ayarlamalarin etkisi azalacaktir. Ayni mantigi veri tabaninda bosta olan teknik direktorler icin uygulamamiz gerekli.
Bir miktar duzenlemeyi de futbolcular uzerinden yaptigimizda her sey yerli yerine oturur (teorik olarak). Ozellikle takimlarin kat ettigi mesafeyi dusurme uzerinden bir planim var. Umarim tutar.
Aynen oyle. Daha planli bir sekilde rakip kaleye gitmek ve gol aramak gerekiyor.
Bence Turkiye liginde bu yoldan (takimlarin az pres yapmasi) devam etmek daha dogru olacaktir. Maclarin temposuzlugu bu sekilde oyuna daha iyi yansidi bence.
Hatta anadolu kuluplerinin cogunun tempo arttirinca arkada cok bos alan birakiyor ve fark yiyor olmasi da daha dogru olacak bence.