1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Diğer Takımlardan Teklif Gelmemesi

Hybrid View

Quote Originally Posted by BlackAnaconda View Post
    Tamamen uyum ile alakalı, sanırım görmediniz. Foto 15'den..
    TAMAMEN uyum ile alakalı degil.. Yurtdısından teklif geldiği oyunda uyum 9-10 idi... Teklif gelmeyen oyunda ise 7-8...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by fcgrkm View Post
    TAMAMEN uyum ile alakalı degil.. Yurtdısından teklif geldiği oyunda uyum 9-10 idi... Teklif gelmeyen oyunda ise 7-8...
    Sorun itibar ile alakalı değil çünkü itibarım %85 ve dünyada gelmiş geçmiş en iyi 10 TD içindeyim, kulübümün efsanesiyim.

İtibar mutlaka etken ama oyunun en iyi menejar profillerinden biri olan Mourinho gibi bir örnek varken bu konuda oyunculuk tecrübesinin ön planda olacağını sanmıyorum (benim yarı-profesyonel futbolcu). Benim profilimde de uyum 1 o yüzden teklif gelmediğini düşünüyorum.

Yeni patchle beraber uyumu biraz yüksek tutup yeni bir kariyer açıcam oradaki gelişmeleri paylaşırım mutlaka.

Konuyu acan arkadasin sorunu tamamen uyumla alakali. Uyumu dusuk tutmak istiyorsaniz bile profilinize birkac yabanci dil eklemelisiniz. Gunumuzde Avrupa da tercuman ile calisan hoca pek kalmadigindan bu durumun onemi daha da anlasilir oluyor.

Mesaj Yetkileri