1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Diğer Takımlardan Teklif Gelmemesi

Hybrid View

peki bu uyum oyun içerisinde nasıl artar bilgisi olan var mı ? ben de kariyerim de uyum'u çok düşük yapmıştım bilerek, sık sık teklifler gelmesin zamanla kendisi artsın diye ama 7 yıl geçti bir sayı bile artmadı zaman zaman az da olsa teklif geliyor fakat o da mülakatta takılıp kalıyor... oyun içerisinde uyum'u arttırıcı ne yapabiliriz ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SirAlexdeSouza View Post
    peki bu uyum oyun içerisinde nasıl artar bilgisi olan var mı ? ben de kariyerim de uyum'u çok düşük yapmıştım bilerek, sık sık teklifler gelmesin zamanla kendisi artsın diye ama 7 yıl geçti bir sayı bile artmadı zaman zaman az da olsa teklif geliyor fakat o da mülakatta takılıp kalıyor... oyun içerisinde uyum'u arttırıcı ne yapabiliriz ?
    eğer kendi ülkende başladıysan artabileceğini düşünmüyorum.Ancak işsizken dikkatleri üzerine çekebilirsin bence.
    bir de zihinsel özellik arttırmak çok zor olduğundan ben her zaman oraya ağırlık vermeyi tercih ediyorum.Çünkü oyuncular ile karşılıklı konuşurken de bu kısımın faydalı olduğunu düşünüyorum.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    eğer kendi ülkende başladıysan artabileceğini düşünmüyorum.Ancak işsizken dikkatleri üzerine çekebilirsin bence.
    bir de zihinsel özellik arttırmak çok zor olduğundan ben her zaman oraya ağırlık vermeyi tercih ediyorum.Çünkü oyuncular ile karşılıklı konuşurken de bu kısımın faydalı olduğunu düşünüyorum.

ya ben oyun içerisinde artsın diye düşük tuttum 4 yaptım, 9 yıl geçirdim fenerbahçe de ve 9 şampiyonluk bi bu kadar daha türkiye kupası ile süper kupa + 1 şampiyonlar ligi, 1 avrupa süper kupası, 1 dünya kulüpler şampiyonluğu yaşadım ama uyum hiç artmadı ve çok az teklifler geldi... gelenler de zaten mülakattan geçemedi, sözleşme tazminatım yüksekti sanırım ben de istifa edip 1 sezon sonra ispanya milli takımı ile anlaştım... ispanya ile 1 avrupa şampiyonası şampiyonluğu ve 1 konfederasyon kupası şampiyonluğu yaşadım şimdi sırada da dünya kupası başlayacak muhtemelen onu da kazanırız ama hala uyum hiç artmadı ve hala büyük kulüplerin mülakatlarından geçemiyorum...

Mesaj Yetkileri