Kadromuza Bir Göz Atalım

Kaleciler



Kalemiz emin ellerde diyebiliriz.3 Kalecimizde gayet yeterli durumda.

Defans Hattı



3Lü bir defans kurgusu ile oynayacağımızı düşünürsek sayı olarak yeterli ama kalite olarak yetersiz kalıyor.Devre arası en az 2 tane daha kaliteli stopere ihtiyacımız olacak.

Orta Saha



Kadromuzun sayı ve kalite olarak en iyi oyuncuları bu bölgede diyebiliriz.Rotasyona elverişli bir bölge.

Hücum Hattı



Tek forvet oynayacağız ama zaman zaman maç içinde 2 veya 3 forvete dönebiliriz.Orta alandan 2 oyuncu çıkarıp 2 forvet sokabiliriz oyuna.Bu bölgemiz de gayet sağlam.Alt yapıda da kaliteli forvet oyuncularımız var.

23 Yaş Altı Kadromuz



Potansiyel olarak iyi oyunculara sahibiz.Direk A takımda forma giyecek kalitede olmasalar da zaman zaman forma bulabilirler.

Kadromuz genel hatları ile böyle.Lige hazır durumdayız.Taktiğimiz oturur ise çok can yakabiliriz.Orta sahada topasahip bir takım herkes ile denk oynayabilir diye düşünüyorum.Sezon hazırlıklarımız bitti.

Lig Başladı.