1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: DARDANELSPOR / TÜRKİYE l GENÇLERLE UEFA TAMAM SIRA ŞAMP. LİGİNDE l (7.SEZON)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Eğer iyi teknik ekip personeli bulamıyorsan bence nedeni asistanındır. Gerçekçi işleri seçtiğinde sana gelebilecek olanları seçiyor. Kötü oluncada iyi seçim yapamıyor.
    Aşağıda verdiğim linkteki teknik ekip kısa listesini indir onu kullan.

https://www.passion4fm.com/best-foot...load-shortlist

Burada roller İngilizce ama anlayabiliyorsun. Filtre yönetiminden hangisini istiyorsan onu seç sonra gerçekçi işler dersen sana gelebilecekleri seçersin. Eğer ki kimse çıkmazsa o zaman özellikleri bir tık aşağıya düşür. Çıkana kadar özellikleri düşürerek arayabilirsin. Yapamazsan sonra resimli anlatabilirim.

Quote Originally Posted by ultrafanatik View Post
    Ben de gözlemciyi beğenmedim zira ben Keçiören'e ptt1 de aldığım gözlemcilerin potansiyeli 14-15 antrenörlerde 4 yıldız.. Ümit davalayı asistan menajer olarak aldım fişek gibi çıktı ptt1 e yeni çıktık toplantıda şampiyon biziz bu sene diyor.😀😀😀😀
    Gözlemciyi almamın nedeni özellikleri düşük ama avrupa da bir kaç ülke yi tanıyor olması fazlalık olarak var zaten o. Ben de almıştım Almanya ya kaptırdım adamları malesef. Yoksa kim istemez kaliteli antrenörlerle çalışmak. Bülent Albayrak bendeki asistan da. İdare ediyor antrenörlerin maaş bütçesi düşük olduğu için daha iyileriyle imzalayamıyoruz. Başkandan sürekli maaşlara zam diyorum ama yeteri kadar yüksek diyor. Elimiz kolumuz bağlı

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Eğer iyi teknik ekip personeli bulamıyorsan bence nedeni asistanındır. Gerçekçi işleri seçtiğinde sana gelebilecek olanları seçiyor. Kötü oluncada iyi seçim yapamıyor.
    Aşağıda verdiğim linkteki teknik ekip kısa listesini indir onu kullan.

https://www.passion4fm.com/best-foot...load-shortlist

Burada roller İngilizce ama anlayabiliyorsun. Filtre yönetiminden hangisini istiyorsan onu seç sonra gerçekçi işler dersen sana gelebilecekleri seçersin. Eğer ki kimse çıkmazsa o zaman özellikleri bir tık aşağıya düşür. Çıkana kadar özellikleri düşürerek arayabilirsin. Yapamazsan sonra resimli anlatabilirim.
    Arama konusunda sıkıntı yok üstad. Antrenörlerin maaş bütçesi düşük olduğu için anlaşamıyoruz ve de itibarımızdan dolayı gelmiyorlar. Yeni çıkanlardan kapmaya çalışıyorum ben de. Kariyeri takip ettiysen genelde ekip aynı gidiyor. Onlar da gitse adam bulamayacağız. Kondisyoner gibi. Yoksa gözlemleri araştırmaları yapıyorum. Bu sene başarabilirsek teknik kadromuzu daha iyi hale getireceğiz. Şu an süper lig de en iyisi bizmişiz. Öyle diyorlar. Gözlemde 7. Fizyoda 11. olmamız lazım.

Türkiye olarak kaliteli antrenör ya da gözlemci az onlarda hala kendi takımlarında gelmiyorlar. Ya gelirlerse diye de kimseyle imzalamıyoruz sözeşme. Yabancılara bakıyoruz onlarda gelmiyor 5-6 lig açık ama yok itibar olmayınca gelmiyorlar. Kadroyu düzmüşsün sen üstad genel de arjantin ve brezilya ligini açarım oralarda antrenörler var güzel. Yönetimle papaz olacaz az kaldı ben istiyorum sürekli maaş arttır diye falan hala yüksek diyorlar 20 30 bin anca verebiliyoruz. Stat aşar bizi şu an mali durum kötüye gitmesin diye oyun başından beri ince eleyip sık dokudum. Güvenleri var şu an ama ipleri ele alamadım daha.

Bir de her sene bilinen adamları alıp ezber oynamaktan sıkıldım. Yeni arayışlar içinde olayım diyorum. Aldığım genç oyunculardan daha iyilerini buldum ama alamadım kaptırdım çoğunu. Özellikleri belki iyi değil ama ne yapacaklarını biliyorum çoğunun bu da işimi kolaylaştırıyor. Uzun vadede yetmez tabi avrupaya gidecek olursak başlı başına değişebilir kadro. Bir de maddi durumu düzeltmek için oyuncu pazarlamak gerekiyor. Aldığım gençleri de özellikleri çok iyi olmasa bile oynatıp kiralayıp kazanç elde ediyoruz.

Mesaj Yetkileri