1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: DARDANELSPOR / TÜRKİYE l GENÇLERLE UEFA TAMAM SIRA ŞAMP. LİGİNDE l (7.SEZON)

Hybrid View

bu trabzondan kiraladığım oyuncum. istediğim verimi alamıyorum.

antrenörlerim. bu resimden sonra bir kaleci antrenörü daha aldım

en son durum ptt1 de en iyisi biziz kalecilik te sonradan düzeldi

gözlemcilerde şimdilik idare ediyor. ilk senemizde ilk yarı sonucuna göre şampiyon biziz. takım perpetua dan aldığımız taktik bilgileri ile iyibir ivme kazandı. bazen kaybediyoruz ama rakipler de kaybedince liderliğimiz devam ediyor

Quote Originally Posted by ultrafanatik View Post

bu trabzondan kiraladığım oyuncum. istediğim verimi alamıyorum.

antrenörlerim. bu resimden sonra bir kaleci antrenörü daha aldım

en son durum ptt1 de en iyisi biziz kalecilik te sonradan düzeldi

gözlemcilerde şimdilik idare ediyor. ilk senemizde ilk yarı sonucuna göre şampiyon biziz. takım perpetua dan aldığımız taktik bilgileri ile iyibir ivme kazandı. bazen kaybediyoruz ama rakipler de kaybedince liderliğimiz devam ediyor
    Ben sadece kondisyoner konusunda sıkıntı yaşamıştım bu zmn a kadar ama senin durum iyimiş. Sabit bir taktik kullanamadım ben doğru düzgün. Sürekli maç içinde ve rakiplere göre değiştiriyorum. O yüzden enteresan sonuçlar çıkıyor

Default 2021 ŞUBAT Ayı Gelişmeler

ŞUBAT/2021

Türkiye Kupasında rakibimiz
    KASIMPAŞA!

SÜPER LİG

20.HAFTA

21.HAFTA

Kümede kalma savaşı veren iki rakibimize mağlup olduk. Avrupa Kupalarına katılma umudumuz vardı şu an için uzak kalmış görünüyoruz. Fakat lig uzun ve bize neler getirir belli olmaz sonuna kadar savaşı sürdüreceğiz.

TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL
    1.MAÇ

İlk maçı deplasmanda kazanıp avantajlı duruma geçtik. Kendi evimizde daha dikkatli olmamız lazım.

SÜPER LİG

22.HAFTA

Müthiş bir form yakalayan, gelene geçene 4-5 atan Bursa ile kendi evimizde 0-0 berabere kaldık. Bu maçta amacımız mağlup olmamaktı. İyi bir defans yapıp gol izni vermedik ve 1 puanı hanemize yazdırdık.

YENİ ALTYAPI SORUMLUMUZ HAYIRLI OLSUN

23.HAFTA

TEKNİK EKİBE TAKVİYELER DEVAM EDİYOR

KONDİYONER

GÖZLEMCİ

ALTYAPIMIZIN MEYVELERİ

24.HAFTA

Kayseri engelini geçip Avrupa için ümitlerimizi tekrardan yeşertiyoruz.

Mohamed in sakatlığı bizi üzdü. 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.

PUAN DURUMU

Yeni çıkan gençleri araştırmaya başladık. Her sene olduğu gibi alt yapımıza takviyeler olacak. Kaliteli gençleri aramıza katmaya çalışacağız. Transfer bütçemiz el verdiği sürece her yıl 1-2 milyonu altyapıya ayıracağız.

Mart ayında milli maçlar var. Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçları var. Dolu dolu bir ay bizi bekliyor. Görüşmek dileğiyle..

Mesaj Yetkileri