1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Araştırmacılara Genel Soru?

Hybrid View

ben bu yıl ekibin çıkaracagı işten umutluyum, geçen 2 seride aşırı gerçekçi yapmaya calıştılar bence takımlarımız toparlanamayıp küme düşüyodu 4 büyükler, sonra ekstra 2 yama çıkarıldı burada, yani ders çıkarılacak bu yıl... ligin geneline bi ayar çekilecek, nasri geliyo antalyaya oyunda orta düzey avrupa takımı alsam oraya alamam adamı, artık kulüp yapısını mı başkanın yapısını mı degiştirmeli bilemem degişebilecek neler varsa onlara el atılmalı, hepinize kolay gelsin diyorum buradan yazmak kolay kim bilir neler çekiyosunuz bütün bunlarla uğraşırken ... tek isteğim bu yıl ligimizin düzgün olması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    ben bu yıl ekibin çıkaracagı işten umutluyum, geçen 2 seride aşırı gerçekçi yapmaya calıştılar bence takımlarımız toparlanamayıp küme düşüyodu 4 büyükler, sonra ekstra 2 yama çıkarıldı burada, yani ders çıkarılacak bu yıl... ligin geneline bi ayar çekilecek, nasri geliyo antalyaya oyunda orta düzey avrupa takımı alsam oraya alamam adamı, artık kulüp yapısını mı başkanın yapısını mı degiştirmeli bilemem degişebilecek neler varsa onlara el atılmalı, hepinize kolay gelsin diyorum buradan yazmak kolay kim bilir neler çekiyosunuz bütün bunlarla uğraşırken ... tek isteğim bu yıl ligimizin düzgün olması

Yok kardeşim. Benim kalan en ufak umudum şu konuya dahi cevap gelmemesiyle tükendi. Ben bu şekilde ilgisizlik ve saygısızlık görmedim. Senelerdir bu forumu takip ediyorum. Bu forumla birlikte yabancı forumlarıda takip ediyorum. Hatta ve hatta Türk FM forumlarınıda takip ediyorum. Ama bu şekilde ilgisizlik görmedim. Son serilerde her seri bir fazla hatayla üstüne kata kata daha oynanmayacak şekilde geldi. Geçen sene oyunun ilk çıktığında Türkiye liglerinin araştırmacılığı fiyasko olmasıyla birlikte bu sene forumda daha soru-cevap ve önerilerin tartışıldığı bir ortam bekliyordum ancak o da kalmamış. Önceden önerilerimiz "bir sonra ki yamayla düzelir ya" falan diyerek geçiştiriliyordu artık sorularımızın bir muhatabı yok.

Ben merak ediyorum mesela şu an top seviyede potansiyel biçilen Ozan Kabak nasıl bir profille oyuna gelecek?
    Tartışmak istiyorum Ndiaye için Denge 11 yeterli mi?
    Berke Özer nasıl bir potansiyele sahip olacak soruyorum?
    Süper Lig, +28 yaş yüksek reputationa sahip oyuncular için tercih edilebilir bir lig olacak mı?

Sorularımı cevaplayan yok... Hatta ilk mesajda belirttiğim gibi Steam platformuyla FM'ye başlayan çoğu oyuncu bu sitede oyun hakkında görüşlerini, hataları bildirebileceğini ve önerilerde bulunabileceğini bile bilmiyor. Çoğu Türk FM fan sayfası sosyal medyada aktifken orada bile yoksunuz arkadaşım. Tamam anlıyorum kemikleşmiş bir kadronuz var ve bu işi de bırakmak istemiyorsunuz ama ayrıca vakit ayıramayacak kadar da çok yoğunsunuz. Tamam, eminim ki bu işi yapmak için bekleyen bir sürü genç FM sever vardır bu ülkede, eminim. Artık bu oyun eskisi gibi değil ki. Bu ülkeye orjinal oyun alma alışkanlığı ilk başlatan oyunlardan biri, Miles geldi zamanında burada bir söz istedi. Herkes o sözü tuttu ve oyunu orjinal aldı. Şimdi bu oyun Türkiye ekonomik şartlarında 120 TL gibi hatırı sayılır bir değerde piyasaya çıkıyor. Bu oyununda "Türkiye Resmi Araştırma Ekibi"de sizsiniz. Sizin burada üzerinize düşen görevleri eksiksiz yapmanız gerekiyor. Sonra oyunda hata olmuş, gözden detay kaçmış falan önemli değil yeni yamayla giderilir. Ama artık ne ülkemizden çıkan potansiyel yetenekleri bulabiliyoruz, ne de gözümüzün önünde olan oyuncuların değerlerini doğru girebiliyoruz. Bir sürü veri tabanı hatası vs. Ama dediğim gibi en acısı bu siteden yeni neslin haberi yok, haberi olanda gelip buraya yazdığında cevap vereni yok.

Bu konuyu Sports Interactive ve Miles'a da paylaşacağım. Siz kendileriyle daha çok iletişim içerisindesiniz. Bir geri dönüş yaparlar zannediyorum.

aslında bakarsan ben de konuyu açışından ve cevaplayışımdan beri bir cevap gelir mi diye 2 saatte bir telefondan veya pcden girip bakıyorum, buna dahi gelmemesi, yani direkt araştırmacıları veya yöneticileri ilgilendiren bir konu beni üzdü, dediğin gibi fmscout sortitoutsi gibi sitelerde yavaştan fm18 için wonderkid listeleri hazırlanıyor ve içinde atalay babacan, ozan kabak, cengiz gibi isimler var, profilleri nasıl olacak bilmiyorum olur mu da (prof sözleşmeleri yapıyorlar sadece sanırım)...

ben de umut ediyorum hocam, yüzük kardeşliği nasıl gandalfı bekledi 5.günün şafağında, ben de öyle bekliyorum

tekrar belirtiyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum kolay gelsin hepinize sayın araştırmacılar ve yönetim ekibi

Mesaj Yetkileri