1 ile 30 arası toplam 429 sonuç

Konu: FM 2018 - İlk İzlenimler

Hybrid View

Arkadaşlar ben bir şey soracağım sizlere. Örneğin bir oyuncuya scout yolladığımızda ; scout abimiz o oyuncuyu izliyor durumu hallediyor ama önceki sürümlerdeki gibi hemen 1 2 gün sonrasına incelemeyi önümüze sunmuyor bizim oyuncunun profiline girip bakmamız gerekiyor ve ismi akılda kalıcı bir şey değilse takip listesine almadığımız oyuncuyu bulamıyoruz. Bunun çözümü nedir acaba?

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post
    Arkadaşlar ben bir şey soracağım sizlere. Örneğin bir oyuncuya scout yolladığımızda ; scout abimiz o oyuncuyu izliyor durumu hallediyor ama önceki sürümlerdeki gibi hemen 1 2 gün sonrasına incelemeyi önümüze sunmuyor bizim oyuncunun profiline girip bakmamız gerekiyor ve ismi akılda kalıcı bir şey değilse takip listesine almadığımız oyuncuyu bulamıyoruz. Bunun çözümü nedir acaba?
    Aynı durum beni de rahatsız etti. Eskiden ne güzel 2 gün sonra haber gelir "oyuncuyu izledim, aha bu da raporu al" derdi
    Çözümü şu, daha doğrusu o raporlara ulaşmanın en kolay yolu gozlemcilik menüsünde ilk sayfada size sunduğu raporun altında seçenekler var. Oyuncuyu izlemeye devam et, anlaşıldı vs. Oradan herhangi bir seçeneği seçtiğinizde diğer oyuncunun raporu da geliyor hemen.
    Last edited by navigator798 : 29.Ekim.2017 at 17:10

Quote Originally Posted by navigator798 View Post
    Aynı durum beni de rahatsız etti. Eskiden ne güzel 2 gün sonra haber gelir "oyuncuyu izledim, aha bu da raporu al derdi"
    Çözümü şu, daha doğrusu o raporlara ulaşmanın en kolay yolu gozlemcilik menüsünde ilk sayfada size sunduğu raporun altında seçenekler var. Oyuncuyu izlemeye devam et, anlaşıldı vs. Oradan herhangi bir seçeneği seçtiğinizde diğer oyuncunun raporu da geliyor hemen.
    Aynen request kısmı bahsettiğiniz kısım. Teşekkür ederim navigator gerçekten ne gerek görmüşlerse böyle bir şeye uğraştırmaya... Mantıksız

Mesaj Yetkileri