Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
Scouting ile olan kısmını cevaplayayım;

Scouting -> Assignments -> Create new assignment yolunu takip edersen yukarıdaki gibi ekran çıkıyor. Onun sol altında Scouting Pool a tıklayıp adam seçersen sırf o scout atanan yere gidiyor.

Mesaj yazmışken bir iyi yanı belirteyim; sözleşme isteyen oyuncu görmedim Yarım yıl geçti daha 'ben süper oynuyorum koç, maaşa bir el at be' diyen çıkmadı şükür.

Kötü yanı ise menüler çok karışık. En basitinden shortlist e gitmek için bile birkaç tıklama yapmak gerekiyor. Çok saçma.

Ben de bir şey sorayım. İyi antrenman performansı için antrenman performansı nasıl olmalı? Takım antrenmanı Balanced -> High olarak bırakıp antrenman/maç antrenmanı barını 2/3 olarak bırakıyorum. Genç oyunculara da gerekliyse bireysel antrenman veriyorum özellik bazlı. Çok yoğun gelişimler olmuyor ancak sakatlıklardan korktuğum için arttıramıyorum da. Verim aldığınız bir sitem var mı?

Yahu cidden deliricem şimdi. Herhangi bir scout'a nasıl talimat veriyoruz. Ne yaparsam yapayım hep alttaki 3 lüye gidiyor talimat. Birne almanya incele,birine güney amerikaya git diyemiyorum. Cidden ekrana salak salak bakıyorum yahu. Ne güzel işleyen sistemi neden değiştirirsin arkadaş. Bir yeri yapıcam derken gayet iyi çalışan bir şeyi bozmasalar ne olur du sanki....