1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Football Manager 2018 Wonderkid Listesi

Hybrid View

oyuncuda güç yok pas yok orta açma yok ancak süper ligde iş yapar avrupa maçlarında ise kontralarda işe yarar en önemli özelliği zihinsel yapısı gayet olumlu bu nedenle iyi perfromans verdiğini düşünüyorum aynı özellikte olup sadece zihinsel özellikleri çok düşük olanlar da iyi maçlar çıkarabiliyor fakat lige performansını yayamıyor benim tecrübem böyle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hitexokan View Post
    oyuncuda güç yok pas yok orta açma yok ancak süper ligde iş yapar avrupa maçlarında ise kontralarda işe yarar en önemli özelliği zihinsel yapısı gayet olumlu bu nedenle iyi perfromans verdiğini düşünüyorum aynı özellikte olup sadece zihinsel özellikleri çok düşük olanlar da iyi maçlar çıkarabiliyor fakat lige performansını yayamıyor benim tecrübem böyle
    14 maç 8 gol 7 asist daha ne yapsın çocukcağız Avrupa'da (Genelde gruplardan başladığımdan GS için düz hesap 6 grupta oynadı desek.8/2 4.Büyük ihtimalle UEFA'ya düşmüşüm orada da yarı final görmüşüm yanlış hesaplama yapmadıysam.Yani gayet yüksek takımlara karşı iyi bir performans göstermiş.Oyuncunuz sizin taktiğinize uyduğu kadar iyi bir oyuncudur diye düşünüyorum ben.FM'yi o yüzden seviyorum.Nice profili kötü oyuncularımla iş yaptığım oldu bu tarz uyum olayı sayesinde )
    Yardımcı forvet olarak oynatıyordum.Bir anda ayağına gelen topu araya kaçarken yanındaki adama aktarmak için 11 gayet yeterli.Topu sürmüyor orta açmaya, ikili mücadele gücüne ihtiyacı yok.Hızlı bir şekilde araya kaçmaya çalışırkan yanında 1 defans oyuncusu götürürse yaratıcı forvetim gol atıyor.Götürmezse o gol atıyor.Pırpır forvet muhabbeti vardı eskiden.O hesap.1.60 boylu adam zaten tutanını görmedim çocuğu.

Uğur meleke der ki - futbolun kuzey koresi olmayalım..

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri