'' Kendine ait fikrin yok herhalde, benim okumam yazmam var. Kırparak kopyalayıp yapıştırmana gerek yok yani. Kırparak kopyalayıp yapıştırmana gerek yok yani. '' Yazmış olduğun yorumlara gerekli cevaplar daha önce verildi diye belirtmiştim. Verilen cevaplar ile paralel fikirlere sahip olduğumu tahmin edebileceğini düşündüm. Kırparak kopyalayıp yapıştırmak diye olaya bakıyorsan ne diyebilirim ki..
'' Oyuna uydurmak için Oğuzhan'ın DM yapılmasını insanların kabul etmesini beklemesin kimse. '' Oyun motorundaki işleyişi daha gerçekçi yapmak adına böyle bir değişiklik çok anormal gelmiyor bana. Bilhassa Oğuzhan'ın ve Tolgay'ın ısı haritalarının incelenmesi halinde topu aldıkları bölge olarak DMC&MC bölgesinin AMC'ye göre çok daha fazla olma ihtimalinin çok yüksek diye düşünüyorum. Bu oyunculara, oyuncu rolü olarak sadece Deep lying playmaker verilmemiş ki zaten, roaming player ve regista rolleri de belirtilmiş. Bu da bölge bazlı olarak topu aldıkları bölgenin DMC&MC ; ancak serbestliklerinin ve ofansif rollerinin de olduğunu gösteriyor.
Bazı şeyleri beğenmiyorsan editörden değiştir diyorlar. O zaman her sene yeni oyun almaya da gerek yok, nasıl olsa editör var. Bunlar sadece resmi transfer update'i geldikten sonra 5-10 dk içinde ilk bakışta gördüğüm şeyler. BJK'de aynı adamdan 2 tane var ya, şaka gibi. Haklı olduğun noktalar olduğunu da düşünüyorum ancak bu hatalar yerine, Bursaspor'un kalibresi veya fb'nin düşük vizyonlu transfer yapmama politikası ve başarısızlıkları gibi durumlar bence daha önemli. Haklı olduğun noktaları (çift isim gibi) da yapıcı bir eleştiriyle yazman, seni değerli kılar.
'' Bir sürü para veriyoruz, karşılığını alamıyoruz. İşi belki de daha iyi yapabileceklere, hevesi, zamanı olanlara devretme zamanı gelmiştir. Burada tüm emeği geçenleri değil, işini iyi yapmayanları eleştiriyorum. Belki de işini iyi yapmayanlar merkezdekilerdir, iletilsin o zaman bu eleştiriler. perpetua hariç yorumlara tepki veren araştırmacı neredeyse yok. '' Oyundan olan beklentinle ilgili bu durum. Örneğin yurtiçi ve yurtdışında farklı liglerde yarı profesyonel olarak futbol oynamış biri olarak, CM veya FM serilerinin, gerçek oyun içi dinamiklerini neredeyse hiç yansıtmadığını düşünüyorum. Daha iyi yapabileceğini düşündüğün bir inceleme veya takım sorumluluğu sahibi alacak tanıdığın varsa bence önerebilirsin. Daha önce soru sorup cevap alamadığın durumlar olduysa özelden mesaj gönderebilirsin. Bu kişilerin isimlerini de paylaş ki; daha fazla ilgi göstersinler foruma ve sorulara.
TSL leş olduğu için Norveç ligi oynuyorum. Bu şekilde devam edilirse oyun Türkiye'de itibarını kaybeder. Bilginize. '' Haklı olduğun noktaları yapıcı bir eleştiriyle belirtirsen bence faydalı olacaktır. İyi oyunlar..