1 ile 19 arasý toplam 19 sonuç

Konu: Oyuncularým deðer kazanmýyor

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste
    Yaþ
    34

Quote Originally Posted by playeray View Post
    oyunda liglere göre deðer sýnýrlamasý var. türkiye'de reputasyonu en yüksek aralýkta olan oyunculara girilmiþ deðer sadece 25 milyon. bu deðer mesela ingilterede 95 milyon. ligi ilk 5e soksan bile deðiþmeyen bi þey. editörden deðiþtirebilirsin muhtemelen
    Buna katilmiyorum Etebo'yu 36 milyon euroya Atletico'ya sattim 20 pesin 16'si 6 aylik taksitle. Fakat söyle bi durum var Arthur'u Gs kariyerimde ikinci yilda 21 mil euroya aldim efsane bir sezon gecirmesine ragmen gelen teklifler 15 milyon euro. Paulinho ve Lautaro Martinez'e gelen teklifler de komik.

@GicaHagi hocam peki üstte arkadaþ dedi ya maks 25 gibi, deðeri 25in üstünde oyuncun var mýydý? 25in üstünde satabiliriz de kendi deðeri olarak diyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Buna katilmiyorum Etebo'yu 36 milyon euroya Atletico'ya sattim 20 pesin 16'si 6 aylik taksitle. Fakat söyle bi durum var Arthur'u Gs kariyerimde ikinci yilda 21 mil euroya aldim efsane bir sezon gecirmesine ragmen gelen teklifler 15 milyon euro. Paulinho ve Lautaro Martinez'e gelen teklifler de komik.
    25'den fazlaya satamazsýnýz demedim. Oyuncunun deðeri 25'i geçmez dedim. Bu deðerler editörde mevcut. Kendiniz de kontrol edebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri