1 ile 19 arasý toplam 19 sonuç

Konu: Oyuncularým deðer kazanmýyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis
    Yaþ
    38

Peki yýllar içinde ligin reputasyonu artýnca oyuncu deðerlerine de etki etmiyor mu bu artýþ?
    Mesela þu anki kariyerimde stsl 3-4 basamak yükseldi ama oyuncu deðerlerinde belirgin bir artýþ yok.

Edit: oyuncu profilinde yazan deðerden bahsediyorum. Daha iyi teklifler gelmesine geliyor ama profildeki deðerler ayný gibi. Deðeri 17,5m euro olan Wendel’i bonuslarla 75m euro civarýna sattým Beþiktaþ’tan Dortmund’a.

Nesil
    2006
    Yaþ
    34

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Peki yýllar içinde ligin reputasyonu artýnca oyuncu deðerlerine de etki etmiyor mu bu artýþ?
    Mesela þu anki kariyerimde stsl 3-4 basamak yükseldi ama oyuncu deðerlerinde belirgin bir artýþ yok.

Edit: oyuncu profilinde yazan deðerden bahsediyorum. Daha iyi teklifler gelmesine geliyor ama profildeki deðerler ayný gibi. Deðeri 17,5m euro olan Wendel’i bonuslarla 75m euro civarýna sattým Beþiktaþ’tan Dortmund’a.
    Bende itibar artmadý nedense. Göztepe'yi yönetiyorum, takýmýn itibari 5 yýldýz olarak gözüküyor. Ýki kere Þampiyonlar Ligi'ni kazandým birinde de finalde kaybettim. Lig olarak 6. sýradayýz þu anda, belki de daha da yükselmesi gerekiyor tabii bilemiyorum. 20 milyon euro'yu geçen iki oyuncum var sadece bütün bu baþarýlara raðmen.
    Last edited by Crazycat : 27.Aðustos.2018 at 15:42

Mesaj Yetkileri