Galatasarayda 2021-2022 sezonundayım ama hala sattığım kadar harcayabiliyorum.Kulübün mali durumu gayet iyi bu sezon kalkması gerekiyordu.3 sezon kurallara uyduk oyun uymamasına izin vermiyor zaten.
Birde maaş bütçesiyle transfer bütçesi arttıramıyorum mesela 5.000.000 maaş alan bir oyuncuyu 5.000.000a satıp 7.500.000a bir oyuncu alıp 2.500.000 maaş veremiyorum bonservis kadar transfer bütçesi veriyor ancak uefanın böyle bir şartı yok .
* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildi
https://www.galatasaray.org/haber/gs...nlasmasi/39821