Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
Ben Haluk Ulusoy size maçı verdi demedim.Dikkatli oku ilkbaşta.Hatta bir FB'li olarak şunu söyliyim.Haluk Ulusoy FB'li taraftarlardan bile daha çok FB'nin şampiyon olmasını istiyor.Çünkü üzerindeki baskılar bitecek diye.Bir düşün bakalım Kuddusi Müftüoğlu'nu MHK Başkanı Mustafa Çulcu değil de,TFF başkanı FİFA listesine alıyor.Bunu yapan TFF başkanı çok önemli maçlarada kendi istediği hakemleri atayabilir.Örneğin GS-FB şampiyonluk maçı var kazanan şampiyon.FB şampiyon olamazsa Haluk Ulusoy'u ordan indirecekler acayip bir şekilde Türkiye'de kaos yaşanacak ve ULUSOY bu maça GS'yi kıyacak bir hakemi atıyor ve FB şampiyon oluyor.İşte şimdi Haluk Ulusoy'a FB taraftarı birşey diyebilir mi...? İşte benim dediğim olay bu.GS'ye Bizans oyunları yapılabilir dedim.Ne kadar acı dimi...? Bunlar halbuki Toga,Brunei Krallıkları'nda olacakken,bir zamanlar Dünya'ya hakim olan Türkiye'de oluyor.Çok yazık...
Galatasaray'a laf geldiğini sandım ben. Ondan dolayı öyle yazdım. Bu arada Ulusoy eğer öyle birşey yaparsa bu kezde bizim taraftarlarımız ona birşey der