1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Pendikspor Oyunum

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sen taktıklerı ıkıye ayırmıssın nıye

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    sen taktıklerı ıkıye ayırmıssın nıye
    arkadas bu oyunda tek taktik sokmez en az iki farkli taktik lazim yoksa cabul cozulursun ben 3 taktik ile oynuyom hepsi degisik olarak

Evet arkadaşlar sonunda Pendikspor Lig A da ve lig maçları başladı.Geçen sezona göre kadroda büyük bir revizyona gittim sayılmaz ama gönderdiğim ve transfer ettiğim oyuncu sayısı yinede bence yüksek sayılır.

Aldığım Oyuncular:
    Mehmet Topal - Galatasaray - $2k
    Riza Sen - Beşiktaş - $2k
    Ali Güzeldal - İ.B.B. - $16k
    Hidayet Arslan - Tarim Kredispor - $10k
    Kaan Dobra - Free Transfer
    Süme Elyasa - Hatayspor - $50k
    Cem Sinan Vergül - Kocaelispor - $130k
    Babür Tin - Aydınspor - $4k

Sattığım Oyuncular:
    Volkan Hasancebi - Altay - $750k

Evet gördüğünüz gibi transferlerim bunlar.Maalesef takımımım en büyük yıldızını (bence) para sıkıntısı yüzünden Altay'a satmam gerekti çünkü yönetim hiç transfer bütçesi vermemişti.Ancak kendime böyle $300k kadar bir transfer bütçesi yaratıp bu oyuncuları alabildim.

Ayrıca Galatasarayla olan parent club anlaşmama dayanarak özgürcan özcan ve emre köroğlunu kiraladım sezon sonuna kadar.

Ayrıca Ass.Mng.'im bu sene için teklif ettiğim maaşı beğenmediği için takımdan ayrıldı.(Tabii bir yerleri kalktı ya.)Onun yerine Oktay Güneş'i getirdim takımıma.

Şimdiye kadar 2 Lig, 1 Kupa maçı yaptım.

Kupada Eskişehirspor ile karşılaştım ve deplasmanda 3 - 2 galip geldim.Şimdi ki rakibim Mardinspor.

Ligde ise ilk hafta Erciyes deplasmanında 1 - 1 berabere kaldım.İkinci hafta deplasmanda 4 - 1 Kasımpaşayı yendim.Kasımpaşa maçında 2 adet Kırmızı Kart görmeme rağmen kalecim ve özgürcan sayesinde galip geldim.

SS'ler yakında.

Yanlışlıkla iki kez postlamışım bu mesajı silerseniz sevinirim.

Mesaj Yetkileri