Evet arkadaşlar bende oyunu ilk açtığımda Galatasarayla başlamıştım ve ilk sene avrupa hariç tüm kupaları toplamıştım ikinci sezonumdada baya iyiydim ama forumda anakonda arkadaşın ordusporla çok zorlandığını alt liglerin çok zor olduğunu söyleyince bende yeni bir oyun açtım ve 2 Lig B Kategorisi C Grubu takımlarından Pendiksporu seçtim kendime.Öncelikle bir hazırlık maçı yaptım ve eksik bölgeleri saptadım ve ondan sonra oyuncu almam gereken bölgeleri belirledim.Sonra uzun bir süre boyunca tek tek oyuncu satış listesinde, 2 Lig A ve B Kategorileri takımlarını ucuz oyuncu almak veyi uygun fiyata kiralamak için gezdim.Bu arada Galatasaray benim baba kulubüm oldu.Onlardan da paf takımdan iki kişi kiralayabildim.Sonunda satın alınacak herkesi almıştım ve ligin başlamasına 6 gün vardı.Hemen bir hazırlık maçı düzenledim İ.B.B ile ve 4 - 3 yenildim.Yani kadrom artık maçlara hazırdı bence ve lig başladı.Şimdi ilk maçlarım bitti ve liderim.Ben aslında Çanakkale'nin arkasında İzmirspor'la kapışırız diye düşünüyordum ama deplasmanda çanakkale'yi süpriz bir galibiyele yenince o kadar sevindim ki dün gece saat 01:00'da çığlık attım.Siz düşünün artık.Neyse artık ben değil resimler konuşsun.
Oyun Durumu:
Baba Kulüp:
Pendikspor Kadrosu:
Pendikspor 1.Taktik Genel Görünüş:
Pendikspor 1.Taktik Özellikleri:
Pendikspor 2.Taktik Genel Görünüş:
Pendikspor 2.Taktik Özellikleri:
Fikstürüm:
Puan Durumu:
![]()