1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: G.Saray, Vestelli yıldıza teklif yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default G.Saray, Vestelli yıldıza teklif yaptı

Galatasaray yönetimi, takımın en çok aksayan sol kanadına takviye yapmak için, teknik direktör Eric Gerets’in de onay verdiği isim için Vestel'e teklif yaptı...

G.Saray yönetimi, Vestel Manisa’da oynayan 23 yaşındaki ‘ofansif sol kanat oyuncusunu’ renklerine katabilmek için düğmeye bastı

Galatasaray yönetimi, takımın en çok aksayan sol kanadına takviye yapmak için, teknik direktör Eric Gerets’in de onay verdiği Vestelli Hakan Balta’yı transfer etmek için Manisaspor’a resmi teklifte bulundu. Sarı-kırmızılılar, Ergün Penbe, Orhan Ak ve genç Ferhat’tan istenen verimin bir türlü alınamaması ve bu oyuncuların devamlılıklarının olmaması nedeniyle Hakan Balta için girişimlerini sürdürüyor. Vestel Manisa’da teknik direktör Ersun Yanal’ın ‘Ofansif sol kanat oyuncusu’ olarak görev verdiği Hakan’ın özellikle bu sezon sergilediği performansı yakından takip eden G.Saray, Ocak ayındaki ara transferde bu oyuncuyu renklerine katmayı planlıyor

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in de Azerbaycan ile oynanan özel karşılaşmada A Milli Takım formasını verdiği 23 yaşındaki Hakan Balta’nın, Vestel Manisaspor ile sözleşmesi 2007’nin 31 Mayıs tarihine kadar devam ediyor. Başarılı bir çıkış gösteren Hakan Balta, bu sezon G.Saray ve Ankaragücü karşılaşmalarında da birer gol atma başarısını gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

hakan alsak alsak biz alırız sezon basında istedik vestel yuksek bi bedel istedigi icin gerceklesmedi biz futbolcuyla anlasmıstık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya haberin kaynağını da yazarsak çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede haberin kaynağını bilelim ona göre yorum yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by cArsı_nas View Post
    hakan alsak alsak biz alırız sezon basında istedik vestel yuksek bi bedel istedigi icin gerceklesmedi biz futbolcuyla anlasmıstık
    vaybe demek sadece siz alirsinizz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

orhan ak ile ferhat var ne gerek var ki hakan balta ya

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

bence almaları lazım iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    orhan ak ile ferhat var ne gerek var ki hakan balta ya
    kardesim sen orhan ak ve ferhat guveniyormusun demekki hic maclari canli izlemedin cunku orhan ak surekli sakatlanan biri istikrar sahibi biri degil mesela dun aksam ve lig macinda gorduk solda adam olmadigi icin gerets mecburen solda cihan ni oynatti

hakan balta cok iyi bir sol kanat,galatasaray-vestel macinda bize harika bir frikik golü atmisti-duran toplardada iyi biri,eger gelirse takima faydali olacaktir

valla ben türkiyeden alınan çok oyuncuya verilen paraya acıyorum çünkü hakettiklerinden fazla para istiyorlar... bunun nedeni ise yabancı kısıtlaması nasıl olsa türk oyuncu almaya mecbursun diyip anadolu takımları fiyatları abartıyor ... (haklı olarak) ben olsam bende fazla para isterdim ama hakan balta gibi bir oyuncuya bence ihtiyacımız yok ... bizim alt yapımız gayet iyi ordan ne hakanlar çıkar .....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by paco View Post
    valla ben türkiyeden alınan çok oyuncuya verilen paraya acıyorum çünkü hakettiklerinden fazla para istiyorlar... bunun nedeni ise yabancı kısıtlaması nasıl olsa türk oyuncu almaya mecbursun diyip anadolu takımları fiyatları abartıyor ... (haklı olarak) ben olsam bende fazla para isterdim ama hakan balta gibi bir oyuncuya bence ihtiyacımız yok ... bizim alt yapımız gayet iyi ordan ne hakanlar çıkar .....
    kardes sen hangı hakanı dıyon merak ettım bu arada hakan sol bek
    hakan alamayız ama keske alsak galatasarayın son ıkı macını ızlemdın canlı herhalde gormedınmı solda adam olmadıgı ıçın cıhan oynadı solda

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

hayır biz alacağız bırakın bizim daha çok ihtiyacımız var
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben hiç beğenmiyorum onu, çok ağır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

evet pozisyonlarda falan yavas kalıyor tamam ileri çıkısları falan var ama geri donemedikten sonra ileri cıksan neye yarar ???

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    kardes sen hangı hakanı dıyon merak ettım bu arada hakan sol bek
    hakan alamayız ama keske alsak galatasarayın son ıkı macını ızlemdın canlı herhalde gormedınmı solda adam olmadıgı ıçın cıhan oynadı solda
    kardeş valla sende öyle bir bahsettin ki valla bende şaşırdım hangi hakan bu ... adamdan öyle bir bahsediyorsun ki yani sanki r.carlos dan bahsediyoosun ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

gelen eleştriler üzerine anladımki beşiktaş bu oyuncuyu almamalı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

vaybe demek sadece siz alirsinizz
    sadece biz alabiliriz demedim albalirsek biz alırız biz oyuncuyla anlastık ayrıca biz sizden cok oyncu kaptık Okan koçu unutma

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kardesim sen orhan ak ve ferhat guveniyormusun demekki hic maclari canli izlemedin cunku orhan ak surekli sakatlanan biri istikrar sahibi biri degil mesela dun aksam ve lig macinda gorduk solda adam olmadigi icin gerets mecburen solda cihan ni oynatti
    ben şuan turkcell süper lig de sadece 2-3 maç kaçırdım onlarda galatasaray ın maçları değildi ayrıca izledim yani orhan ve ferhat bana göre iyi kendi görüşüm

Nesil
    2006

Hakan Balta'yı beğenmiyorum. G.Saray alırsa hiç birşey yapmadan geri gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

haberi dogruysa galatasaray adamı alırsa işine yarar cunku iyi sol kanat oyuncusu

Mesaj Yetkileri