1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: G.Saray, Vestelli yıldıza teklif yaptı

Hybrid View

valla ben türkiyeden alınan çok oyuncuya verilen paraya acıyorum çünkü hakettiklerinden fazla para istiyorlar... bunun nedeni ise yabancı kısıtlaması nasıl olsa türk oyuncu almaya mecbursun diyip anadolu takımları fiyatları abartıyor ... (haklı olarak) ben olsam bende fazla para isterdim ama hakan balta gibi bir oyuncuya bence ihtiyacımız yok ... bizim alt yapımız gayet iyi ordan ne hakanlar çıkar .....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by paco View Post
    valla ben türkiyeden alınan çok oyuncuya verilen paraya acıyorum çünkü hakettiklerinden fazla para istiyorlar... bunun nedeni ise yabancı kısıtlaması nasıl olsa türk oyuncu almaya mecbursun diyip anadolu takımları fiyatları abartıyor ... (haklı olarak) ben olsam bende fazla para isterdim ama hakan balta gibi bir oyuncuya bence ihtiyacımız yok ... bizim alt yapımız gayet iyi ordan ne hakanlar çıkar .....
    kardes sen hangı hakanı dıyon merak ettım bu arada hakan sol bek
    hakan alamayız ama keske alsak galatasarayın son ıkı macını ızlemdın canlı herhalde gormedınmı solda adam olmadıgı ıçın cıhan oynadı solda

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    kardes sen hangı hakanı dıyon merak ettım bu arada hakan sol bek
    hakan alamayız ama keske alsak galatasarayın son ıkı macını ızlemdın canlı herhalde gormedınmı solda adam olmadıgı ıçın cıhan oynadı solda
    kardeş valla sende öyle bir bahsettin ki valla bende şaşırdım hangi hakan bu ... adamdan öyle bir bahsediyorsun ki yani sanki r.carlos dan bahsediyoosun ...

Mesaj Yetkileri