kardeşler..orjinal cd satışının bu kadar az olduğu bi ülkede çıkan oyundan bundan daha fazlasını si games ten beklemek bence yanlış..bu bi yaptırım yöntemi gibi..bunu bence daha fazla tartışmanın anlamı yok...çünkü bi çözüm elde edemeyeceğiz...
kardeşler..orjinal cd satışının bu kadar az olduğu bi ülkede çıkan oyundan bundan daha fazlasını si games ten beklemek bence yanlış..bu bi yaptırım yöntemi gibi..bunu bence daha fazla tartışmanın anlamı yok...çünkü bi çözüm elde edemeyeceğiz...
her oyun acisinizda farkli oyuncular cikiyor.kiminde bakircioglu kiminde gabriel batan kiminde erkan saglik.bazen de database austria daki turklere agirlik veriyor.icine mi doguyo ne bu adamlar ise yarar actigi takimda diye.
Hic zannetmiorm orjinal oyun satisiyla alakali oldugunu database diger ulkelerdede dusuk biz orjinal oyun alsak duzelcekmi sanki duzelcekse alalim ama yurt disinda gelir seviyesi yuksek olmasina ragmen oyun fiyatlarinin bizden daha dusuk olmasi koyuyo biraz bana acikcasi...
her zaman diyorum bu adamlar türkiye ligine önem versinler türkçeyi koysunlar oyuna sürsünler piyasaya bakalım satılcak mı ondan sonra yargıya varsınlar..
iddia ediyorum dediklerim olsun orjinal oyun satışında avrupada ilk 5 e gireriz...
ayrıca o hata korsan oyun olduğundan değil...kurulumda bir hata omuştur kaldırıp tekrar yüklemeyi dene...