1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: En kral Sambacı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by !GFB! View Post
    Alex zaten bütün herşeyi yapsa şu anda Türkiye'de değil Avrupa'da oynuyor olurdu...
    Kimse Alex'in Dünya Çapında bir yıldız olduğunu,her maçı kusursuz olaak çıkarttığını söylemiyor hani derler ya eldeki imkanlarla bu kadar,Türkiye liginde de yabancının kralı Alex'tir...
    2*2=4 bu kadar basit...
    bende zaten oncedende demistim turkiyede en iy yabanci oyuncu alex ama ben sadece onu brezilya mili takimina almam dedim yani ona kotu oyuncu demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    bende zaten oncedende demistim turkiyede en iy yabanci oyuncu alex di ama ben sadece onu brezilya mili takimina almam dedim yani ona kotu oyuncu demiyorum.
    Brezilya milli takımı bana ve de çoğu kişiye göre Dünyanın Ulusal takımları arasındaki en güçlü ekiptir...
    Oraya girmesi oldukça zor hele ki Türkiye'de bu medya bu zihniyet,vs... varken Alex tek başına şampiyonda yapsa Brezilya kadrosuna giremez...
    Çünkü Türk futbolunun dünyada yeri yok bununda nedenlerinden biri şu anda yaptığımız olay hep karala tam karala...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Mesaj Yetkileri