1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Kabze'nin Sabri Tasti!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

valla ben hasanın o kadar iyi bi futbolcu oldugunu düşünmüyorum bi nates falan teklif yapmıştır belki ama oraya gidersede yedek kalmaktan başka bişey yapamaz...

Quote Originally Posted by nekop View Post
    valla ben hasanın o kadar iyi bi futbolcu oldugunu düşünmüyorum bi nates falan teklif yapmıştır belki ama oraya gidersede yedek kalmaktan başka bişey yapamaz...
    Tabi kişiye göre değişir yorumlar ancak bana göre de yanlışsın. Hasan şu anda Türkiye'de en umut vaadeden forvet oyuncusudur. Oynatılırsa düzenli olarak çok büyük işler yapar. Şöyle bir örnek vermek gerekirse Hasan oynadığı 2 milli maçta 2 gol atmayı başarmış, geçen sezon oynadığı her maçta gol atmış ve ortalama olarak yaklaşık 70 dakikada 1 gol atmış bir oyuncudur. Şimdi böyle bir oyuncunun kötü olduğunu söylemek sayısal olarak bakıldığında mümkün değil bir defa. Oyun stili olarak bakarsak benim kanımca Henry'e benzeyen bir futbolcudur. Top süren, uzaktan yakında kaleyi gördüğünde şut çeken ve bencil olmadan gol pasları da veren ve hava toplarına hakim bir oyuncu için Henry'den daha yakın bir oyuncu stili olamaz zaten. Hasan çok büyük bir yetenektir ve Galatasaray bu oyuncuyu satarsa elinden bir yıldız adayını kaçırmış olacaktır.

Mesaj Yetkileri