Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 70 arası toplam 70 sonuç

Konu: Oyundan Atıyor

Quote Originally Posted by FM_Mania View Post
    Yukarıda yazdıklarımla sorununuzu çözebilirsiniz.Yama çıkana kadar beklemenize gerek yok sorunun kaynağı oyun değil yüklediğimiz türkçe yama çünkü.
    Dostum ben hic turkce yama fln yuklemedim, pcnin ayarlarini ingilizce yapip oynuyodum, 2010 yilina geldim pat diye hep ayni yerde o igrenc applications data hatasini verdi, bu kadar emegim basari bosa mi gitcek ya??

Bir de document-settings-kullanici adi-applications data diyosunuz ya bende applications data yok nerden bulacam orayi ya?? Lutfen yardim edin..

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    ilk macimda atiyordu oyunda dediginiz dosyalari sildim bu sefer ilk mac degil ikinci mac atti
    hiç degilse bir maç daha musade etmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko View Post
    Dostum ben hic turkce yama fln yuklemedim, pcnin ayarlarini ingilizce yapip oynuyodum, 2010 yilina geldim pat diye hep ayni yerde o igrenc applications data hatasini verdi, bu kadar emegim basari bosa mi gitcek ya??

Bir de document-settings-kullanici adi-applications data diyosunuz ya bende applications data yok nerden bulacam orayi ya?? Lutfen yardim edin..

applications data GİZLİDİR ARKADASIM..BİLİSAYARINDAKİ GİZLİ DOSYALARI GOSTERMEN LAGZIM..O ZAMAN CIKIYOR..GİZLİ DOSYALARI ACMAYIDA BİLİRSİN HERALDE..

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    applications data GİZLİDİR ARKADASIM..BİLİSAYARINDAKİ GİZLİ DOSYALARI GOSTERMEN LAGZIM..O ZAMAN CIKIYOR..GİZLİ DOSYALARI ACMAYIDA BİLİRSİN HERALDE..
    Evet evet oyleymis buldum, sabahtan beri de herseyi denedim ama olmadi, o kadar ugrastigim kariyerim aptal bi hata yuzunden yarida kaldi, pcyi oyunu kirmak istedim, simdi baska bi oyun acicam 2009 2010lu yillarda yine o hatayi verirse de bi daha oyunu oynamamak uzere silicem, (Oyun orjinal bu arada sendit.comdan) butun zevkim kacti.

ben de bazen oyunu yüklemiyor bile yüklenirken error veriyor.dediğiniz herşei yaptm.application data daki fm 2007 klasörünü sildim belgelerimdekini sildim regeditten fm'yle ilgli herbi kayıdı sildim ama düzelmio yamayla düzeltilirmi oda meçhul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko View Post

Ben daha 2008 yilindayim 2 sene daha beklersen soruna cevap veriyim Saka bir yana o tarihe geldiginde tatile cikmayi dene istersen.Onun disinda ne olur bilmiyorum.

Quote Originally Posted by ksk35.5 View Post
    ben de bazen oyunu yüklemiyor bile yüklenirken error veriyor.dediğiniz herşei yaptm.application data daki fm 2007 klasörünü sildim belgelerimdekini sildim regeditten fm'yle ilgli herbi kayıdı sildim ama düzelmio yamayla düzeltilirmi oda meçhul

Senin sorunun bilgisayardan kaynaklaniyor sanirim.Ben format atip yuklemistim.Belki seninde format atman gerekebilir.En azindan temiz bir windows'un olur

a serious was encountered and the application will close.an error file has been generated in ?/c;/program files/sports interactive/football manager 2007
    beyler buldum Denetim Masası>Tarih, Saat, Dil ve Bölgesel Seçenekler >Bölge ve Dil seçenekleri ne girin ayrinlar bolumu var ordakini Türkçe'yi, İngilizce(A.B.D.) yapin klavye ABD olsun sorun kalkio ben denedim hadi ii oyuunlarrrrrrrrr

Kardeşim senin o dediklerini herkes yapıyor zaten. Ayrica kimse hata cıkmadı veya cıkmıyor demesin, bu hatanın ne zaman hangi macta cıkacagı belli olmaz aman nazara gelmeyin. Bence en etkili cözüm INGILIZCE WINDOWS yani oyunun ana vatanının dili. Cok kasmak isteyen varsa kendine ingilizce xp bulsun ve yüklesin. Bence kesinlikle hata cıkmazzz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redblock View Post
    Orjinalde yok mu sorun. Yoksa alacam bakın ona göre.
    benımkıde kopya oyun ve bendede aynı sorunu verdı ama ben cozdum su an 2010 yılındayım ve catır catır oynuyorum.baskada hıc hata almadım."warnıng deyıp atıyor" adındakı baska bır baslıga nasıl cozdugumu yazdım.lınkıde burası

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=26199

ınsallah sızlerde cozersınız. ıyı oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FM_Mania View Post
    Senin sorunun bilgisayardan kaynaklaniyor sanirim.Ben format atip yuklemistim.Belki seninde format atman gerekebilir.En azindan temiz bir windows'un olur
    bu FM MANİA format manıa anlamına gelmıyor degılmı. ne bıleyım bende de cok sorun oldu ama hıc format atarak cozum dusunmemıstım. sonucta ıse yarıyorsa ıyıdır tabı

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri