Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Kabze'nin Sabri Tasti!

Ciddi bir anlama problemi mi var arkadaşlar sizde? Oyun stili olarak Henry'e benziyor dedim, "Henry kadar iyi." ya da "Henry gibi bir oyuncu." demedim. Henry geriden top almaya gelen, kaleyi gördüğü yerden şut çeken ve kaleyi bulan, hava toplarına hakim bir forvet değil mi? Bence Hasan'da bu stilde oyunuyor; geriye geliyor top almak için, koşuyor, kaleyi gördüğünde şut çekiyor ve hava toplarına hakim. Yani anlamadım ben sizin yazdıklarınızı neden yazdığınızı ki yazdıklarımı anlayan birisi yazmazdı onları.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bazi arkadaslar herhalde bu oyuncuyu izlemeden yorum yapiyorlar.Neyin tartismasini yapiyoruz anlamadim ki benim.
    Hasan Kabze tamam cok teknik bir oyuncu(su anda) degil ve cok iyi top saklayamiyor.Burda fazla goze batmiyordu(Canakkale Dardanelspor) ama super ligde tabi bunlar biraz goze batiyor ama bence su anda oynasa hem Hakan Sukur'den hemde Necati Ates'ten daha iyi oynar.(ozellikle Necati'den bin kat daha fazla hirsla oynar).Hem hirsli hemde yakaladigini atan bir oyuncu.Fenerbahce'de ki Semih gibi olacaksa Galatasaray satsin bu adami.Ben kendi adima Besiktas'a gelsin,surekli 11 de oynasin isterim.
    Ayrica bu adam forvette duran pas bekleyen bir oyuncu degil.Geriye gelip top alan,ileride surekli pres yapan mucadeleci bir oyuncu,hele yaninda anlastigi bir oyuncu(Burda Mehmet Sen vardi) oldugu zaman yaptigi capraz kosularla savunmayi hallac pamugu gibi atar,saskina cevirir.Zaten Turkiye liginde ki savunmalar malum.
    Ama Galatasaray taraftari 35 yasindaki durarak oynayan Hakan Sukur'den ve oylesine oynayan Necati Ates'ten memnunsa bana laf soylemek dusmez.O zaman Hasan Kabze'ye kalan zorlu hayatinda basarilar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    hasan su an serbest kalsa
    trabzon,besiktas baska olmak üzere bütün kulüpeler onu almak icin siraya dizilirler.soruyom sana serhat sizdeki umut,ömer riza hasandan iyi futbolcularmi.hatta bana göre hasan kabze ersen martinden bile yetenekli futbolcu
    valla bizim hasan ihtiyacımız oldugunu hiç sanmıyorum gelelim kıyaslamalarına ömer rıza zaten ne ben anlamış degilim bence futbolcu bile degil gelelim ersene hava toplarında ersen hasandan daha iyidir ama hasanda 1e1de falan daha etkilidir bence ve final olarak umut bulut bence şuan tanjunun rekorunu kırabilecek tek oyuncu bu daha 22 yasında ve 55 tane falan lig golü var geçen sene ankaragücünü tek basına ligde tuttu anlican umut hasana göre kat kat iyi bi futbolcu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben geçenlerde gs nin forvete ihtiyacı var dediğimde dövmüşlerdi beni=) tabiiki öncelik ortasahada ama forvet lazım bence...

necatinin hali ortada.en azından annesine acısında gitsin şu takımdan.çünkü sırf numaralı tribünden 1000 kişinin annesini rencie ettiğini söyleyebilirim.

hakan tamam zamanında süperdi büyüklüğüne diyecek birşeyim yok.ama bırakması gerekiyor.kafa da vuramıyor artık...

gelelim söz konusu hasan kabzeye...teknik var diyenlere karşı çıkıyorum öncelikler.galatasarayda sadece iliç te ve açık oyuncularında biraz teknik var...teknik yok,hız zaten yok,hava topu da yok...ne var?sadece bitiricilik.bence hasan kabze karambol adamı...istisna 2-3 gol dışında karambolden atıyo hep yani beşiktaş falan almaz bence hasanı...

yani kabze nin yerinde olsam bende bozulurum hani hakan necati umit karan cok formda olurlar da onunlarin altinda yedek kalirim ama onlar formsuz ve ben hala yedek kalirsamda o zamanda bir haksizlik oldugunu dusunurum gerets kabze gecen sezon hep son dakikalrda attigi golleri bekliyor heralde yine ama bu bir sans her zaman olmaz bence kabzeye sans verilmeli

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by comandante View Post
    ben geçenlerde gs nin forvete ihtiyacı var dediğimde dövmüşlerdi beni=)
    aynen abi 4 tane harika forvetimiz var sakatlık yüzünden gol atamıyoruz diyorlardı

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri