Originally Posted by
WishbonE
Bence İlhan Abi yararlı bir başlık açmış. Herkes burda konu ile ilgili yorumlarını yazsın arkadaşlar, hem yorum yeteneğimiz de gelişir. Ama bakıyorum da maalesef yorum yazanların sayısı çok az. Daha keyifli konularda onlarca mesaj var. Buraya da yazmanızı öneriyorum..

Cancığım yerin adının herhangi bir önemi yok. Önemli olan burada fikirlerimizi hoşgörü ile paylaşmak.
Ben her hafta bu konuya bir makale koyacağım ve tartışacağız. Amacım sizin de fikirlerinizi söyleyebileceğiniz bir ortam oluşturmak. Volkan_baros'a Türkiye ve Dünya gündemine açmak için izin istedim ancak o burada yazmamı, sonra uygun olursa oraya taşıyacağını belirtti. Organize eden ben olduğumdan adı İlhan'ın Yeri. Zaten başlığa baktığınızda sizi bir meyhane havasında içeri davet ediyor
Bu konuda Serkan gibi, Aşkın gibi, Batuhan gibi, Can gibi herkes yorum yazsa ne güzel olur diye düşünüyorum, yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, yapmayanlardan da yorum bekliyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi