1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: Turksportal Super kits pack 2007

Hybrid View

teşekkürler akşama işten eve dönünce hemen deniycem bu dediklerini, özellikle şu 2 config olayına bakıcam muhakkak... ama bide şöyle bir şey var, zaten ingiliz ligi formaları yoktu en baştan onun için o kısımda ekstra bi config olacağını sanmıyorum. bi de garip ama gerçek, use skin cache'i siliyorum oyunu bir dahaki açışımda en başa dönmüş oluyo bide o lanet application data içindeki şey her seferinde yeniliyo kendini hem kafayı hem bilgisayarı kırcam, zaten ben yapmazsam siz yapcaksınız sanırım, sorunlarımdan bıkıp

data içindeki tüm kits dosyasını silip en baştan deniycem, zaten diğer dandirik liglerin dandirik formaları gerekemez bana. belki o zaman olur?

haa bide ne zamandır sorcam soramıyorum; bu editörde artık takım renkleri ve default formalarıyla oynayamıyormuyuz? bazı formalar ve takım renkleri uymayabiliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

babam bana kızıp oyunu uninstall edene kadar hiçbir problemim yoktu...haftasonu tekrar yükliycem FM yi inşallah böyle sorunlu günleim olmaz...ama olsada forumda her sorunun cevabı mevcut akşma kadar hepsini çözerim

Mesaj Yetkileri