-
jesus fb usta allah razı olsun senden ilgilenion ediyon.bizim bu mcelen arkadaşla bi sorun var ama anlayamıyorum...bende tüm formalar çıkıyo bi barcelonanın birde fc bayernnin çıkmıyo.şimdi ben formaları eski hala getirmek istiyorum kardeş.onu nasıl ya***am?bu mümkün mü?yapılacaksa nasıl yapcam?çok fazla soru soruom usta ama kusra bakma...ben çok ayrıntıya dikkat ederim.barcelonanın forması falan çıkmıyo die sinirlerim bozuldu.oyunda zaten ispanya liginin forması vardı..barcelonanın takım bilgilerine bakiorum formaları gözükmüor.ama maç esnsında çıkıyo forma.birde ben bu forma paketini sileyim eskisi giib yapmak istiorum.çünkü formalar bozuldu çıkmıyo..tekrar eski haline nasıl getirebilirim ???illa fm2007 mi silcem.birde son olarak siz bu formaları çok büyük yapiorsunuz sanırım.örneğin fm nin orjinal halinde ben psv ile oynarken psv takım forması sizinkilere göre daha ufak kalıyor.buda çirkin bi görüntü oluşturuyor.acaba siz bu formaları normal boyutta fmnin orjinal formaları gibi yapmanız mümkünmü??
şimdiden cok teşekkür ederim usta.çok fazla soru sordum ama kafam rahatlasın.yoksa bu pc yi kıracam atacam çöpe.gecenin 2 sinde yaziom bu yazıyı anla artık hangi durumdayım
Mesaj Yetkileri