1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Denizlispor-Fenerbahçe TSL

Hybrid View

Geçen senenin rövanş maçı.Acaba şimdi merak ediyorum Denizli taraftarı sahaya tekrar konfetiler atıp maçı soğutacaklar mı..? En önemlisi stadı dolduracaklar mı...? Ya da Denizli geçen seneki maçın son 6 dakikası gibi oynayabilecek mi...?(Çünkü,Denizli son 6 dakikada kümede kalmayı garantilemişti) bunların hepsini merak ediyorum.Eğer geçen senenin hırsı varsa bu maç FB tarihi fark atar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Geçen senenin rövanş maçı.Acaba şimdi merak ediyorum Denizli taraftarı sahaya tekrar konfetiler atıp maçı soğutacaklar mı..? En önemlisi stadı dolduracaklar mı...? Ya da Denizli geçen seneki maçın son 6 dakikası gibi oynayabilecek mi...?(Çünkü,Denizli son 6 dakikada kümede kalmayı garantilemişti) bunların hepsini merak ediyorum.Eğer geçen senenin hırsı varsa bu maç FB tarihi fark atar...
    kompeti haric hepsi yine olur cunku denizlispor futbolculari bu maca kolay motive olcaklar gecenseneki gibi ciklaim mucadele edelim diyecekler ve sonucta bu mac berabere

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    denizlispor futbolculari bu maca kolay motive olcaklar gecenseneki gibi cikalim mucadele edelim diyecekler ve sonucta bu mac berabere
    daha once bir cok macin sonucunu bildigim gibi bu macinda sonucunu bildim

Mesaj Yetkileri