ben serdar ı bursaspordayken çok beğeniyordum bencede serder a şans verilse daha iyi olur ...
ben serdar ı bursaspordayken çok beğeniyordum bencede serder a şans verilse daha iyi olur ...
o zamanda Volkan'ı harcamış oluruz. Rüştü, Engin'den kaleyi böyle bir sakatlık sonrası almıştı bir daha da hiç vermemişti Volkandan da aynı şeyi bekliyoruz artık pek umutlu değilim ama kendini biraz futbola verip maçlara daha iyi motive olursa çok başarılı bir kaleci olacaktır
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Cok cok kotu bir haber icin hem milli takim hemde Fenerbahce icin cok uzuldum. Rustu 34 yasinda 6 ay yok 2 aydada kendine gelse kariyeri icinde cok kotu oldu.Gecmis Olsun Rustu.
Yasayan Efsane
1995-1996; 2000-2001; 2004-2005 Türkiye Ligi Şampiyonluğu.
1997-1998 Başbakanlık Kupası.
1998-1999 Atatürk Kupası.
1995-1996, 1996-1997 TSYD Kupası.
Fenerbahçe tarihinde ligde ve toplamda en çok forma giyen kaleci.
Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen 5. futbolcu.
2002 Dünya Kupası'nda Dünya Üçüncülüğü.
2002 Dünya Kupası'nda Dünya Üçüncülüğü'den dolayı Devlet Üstün Hizmet Madalyası kazandı.
2003 Konfederasyon Kupası'nda Üçüncülük
109 kez A Milli 100 ü geçen 2.futbolcu
Fenerbahçe Cumhuriyeti