1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Rüştü'nün ön çapraz bağları koptu

Hybrid View

ben serdar ı bursaspordayken çok beğeniyordum bencede serder a şans verilse daha iyi olur ...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    ben serdar ı bursaspordayken çok beğeniyordum bencede serder a şans verilse daha iyi olur ...
    o zamanda Volkan'ı harcamış oluruz. Rüştü, Engin'den kaleyi böyle bir sakatlık sonrası almıştı bir daha da hiç vermemişti Volkandan da aynı şeyi bekliyoruz artık pek umutlu değilim ama kendini biraz futbola verip maçlara daha iyi motive olursa çok başarılı bir kaleci olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    o zamanda Volkan'ı harcamış oluruz. Rüştü, Engin'den kaleyi böyle bir sakatlık sonrası almıştı bir daha da hiç vermemişti Volkandan da aynı şeyi bekliyoruz artık pek umutlu değilim ama kendini biraz futbola verip maçlara daha iyi motive olursa çok başarılı bir kaleci olacaktır
    Katılıyorum volkan da bi konsantre bozukluluğu var bu çok açık. maçlara iyi konsantre olamıyor. Neden ne ise klüp psikologları bir an önce tespit edip halletmeliler bu sorunu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by paco View Post
    serdar bursasporda iyidi ama kume düştüğümüz ilk sene onun hataları yuzunden çıkamadıkk..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cok cok kotu bir haber icin hem milli takim hemde Fenerbahce icin cok uzuldum. Rustu 34 yasinda 6 ay yok 2 aydada kendine gelse kariyeri icinde cok kotu oldu.Gecmis Olsun Rustu.
    Yasayan Efsane
    1995-1996; 2000-2001; 2004-2005 Türkiye Ligi Şampiyonluğu.
    1997-1998 Başbakanlık Kupası.
    1998-1999 Atatürk Kupası.
    1995-1996, 1996-1997 TSYD Kupası.
    Fenerbahçe tarihinde ligde ve toplamda en çok forma giyen kaleci.
    Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen 5. futbolcu.
    2002 Dünya Kupası'nda Dünya Üçüncülüğü.
    2002 Dünya Kupası'nda Dünya Üçüncülüğü'den dolayı Devlet Üstün Hizmet Madalyası kazandı.
    2003 Konfederasyon Kupası'nda Üçüncülük
    109 kez A Milli 100 ü geçen 2.futbolcu
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri