3-4 ay oynayamayacak tahminen..
Geçmiş olsun, için burkuldu![]()
3-4 ay oynayamayacak tahminen..
Geçmiş olsun, için burkuldu![]()
Sakatlanınca çok kötü oldum.. Bir anda öyle ayağı dönünce..![]()
Geçmiş olsun gerçekten.. İşte şanssızlık.
tam derbi önceside kötü oldu fener için İtalya maçında Volkan betbattı çünkü çok kritik bir dönemde Rüştüsüz kaldı fener
bu arada fenerde yedek kalecikim olcak
ben serdar ı bursaspordayken çok beğeniyordum bencede serder a şans verilse daha iyi olur ...
o zamanda Volkan'ı harcamış oluruz. Rüştü, Engin'den kaleyi böyle bir sakatlık sonrası almıştı bir daha da hiç vermemişti Volkandan da aynı şeyi bekliyoruz artık pek umutlu değilim ama kendini biraz futbola verip maçlara daha iyi motive olursa çok başarılı bir kaleci olacaktır
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
volkan aslinda cok iyi bir kalecide.cok hata yapiyor maclara iyi motive olamiyor,hep bundan kaybediyor.yoksa bence türkiyenin en iyi kalecilerinden biri.ayrica fatih terim fevziyi niye cagirmiyo milli takima anlamis degilim,oda cok iyi bir kaleci
Rüştü 6 ay yok
İtalya ile oynanan özel maçta sakatlanan milli kalecinin 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Fenerbahçe’nin milli kalecisi Rüştü Reçber'in 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
İtalya ile Türkiye arasında çarşamba akşamı oynanan hazırlık maçının 6. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Rüştü'nün MR'ı çekildi.
Hastaneye koltuk değnekleri ile giden Rüştü'nün durumu ile ilgili olarak, doktor Ethem Kavukçu, "Rüştü'nün sağ ön çapraz bağının koptuğunu tespit ettik. Oyuncumuzun sahalara dönmesi 5-6 ayı bulacak " dedi.
Rüştü'nün sakatlanmasına üzüldüm, özellikle böyle bir hazırlık maçında sakatlanmasınaVolkan'da konsantrasyon eksikliği olduğu belli zaten, Serdar da Sivasspor maçında çok güven verdi. Volkan zaten kaç maçtır oynuyor, ikinci kaleci de Serdar olur. Fenerbahçe'nin devre arasında iyi bir kaleci alması lazım, 3. kaleci olarak. Zira Volkan veya Serdar'a bir şey olsa, 2. kaleci kalmayacak takımda
![]()
offffcanımı sıktı bu ya hakkaten. Sezonu kapadı desenize...
Devre arası alınır iyi bir 3. kaleci. Umarım Konyaspor'dan Özden alınır![]()
fenerin önündeki fikstüre eğer Volkan dayanırsa daha onun elinden o forma alınmamalı bence
kötü oldu sezonu kapatmış hem de derbi öncesi volkan kaleye geçecek nasıl etki edecek merak ediyorum
Cok cok kotu bir haber icin hem milli takim hemde Fenerbahce icin cok uzuldum. Rustu 34 yasinda 6 ay yok 2 aydada kendine gelse kariyeri icinde cok kotu oldu.Gecmis Olsun Rustu.
Yasayan Efsane
1995-1996; 2000-2001; 2004-2005 Türkiye Ligi Şampiyonluğu.
1997-1998 Başbakanlık Kupası.
1998-1999 Atatürk Kupası.
1995-1996, 1996-1997 TSYD Kupası.
Fenerbahçe tarihinde ligde ve toplamda en çok forma giyen kaleci.
Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen 5. futbolcu.
2002 Dünya Kupası'nda Dünya Üçüncülüğü.
2002 Dünya Kupası'nda Dünya Üçüncülüğü'den dolayı Devlet Üstün Hizmet Madalyası kazandı.
2003 Konfederasyon Kupası'nda Üçüncülük
109 kez A Milli 100 ü geçen 2.futbolcu
Fenerbahçe Cumhuriyeti
çok fena bastı ayağıyla geçmiş olsun
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Artık Rüştü efsanesi bitti diyebilirz heralde![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Futbolu bırakabilir Rüştü bence.
Bu olay bana Engin'in sakatlanmasıyla birlikte doğan Rüştü efsanesini hatırlattı. Volkan'ın bu şansı iyi değerlendirip kendini kanıtlayarak Rüştü gibi Fenerbahçe ve Milli Takım kalesini daimi olarak devralması gerek...
konunun açılış saatine bakan var mıydı hiç?
Gece 2'de açmışsın, ne oldu?
Ya dün maçı izlerken Rüştü'nün ayağı öyle olunca içim kötü oldu. Çok fena döndü ayağı.
Geçmiş olsun...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Artık rüştü zor toparlar gibi geliyorAma umarım yeni bir rüştü Volkan doğar bu sebeple...