Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
son derece zevksiz bir maçtı. Futbol adına güzel hiç bir şey yoktu. Bu maçla türkiye liglerinin kalitesinin ne kadar düştüğünü bir kez daha görmüş olduk.

Zico'nun yaptığı tercihlere hiç bir anlam veremiyorum. en basitinden başlayım. Türk liglerinin en çok top kazanan milli takımda müthiş maçlar çıkaran Aurelio yedek. Atletico madridden 8 milyona alınan Kezman yedek. Süper ligde en iyi orta yapan çizgiye inen uzaktan nefis goleri olan M. Yozgatlı'da yedek. Soruyorum şimdi bu adamlar ne için yedek kalır? bu kadar teknik özellikleri yüksek maçın her an değiştirme yetenekleri olan adamlar hangi akla hizmet yedek kalabilir Zico ne yapıyor ne yapmak istiyor gerçekten anlamıyorum dakika 85 bize gol lazım tümer çıkıyor yerine semih yada yozgatlı falan gircek diye bekliyorum bir bakıyorum zaten 2 dmc ile oynayan orta sahaya 3. bir dmc daha giriyor Bu adam bizle dalga geçiyor galiba.
Tarıkçım bak sana maçtan önce yazdığım yazının bir paragrafı ile cevap vereyim..daha detaylı anlarsın bunların napmaya çalıştığını :...

Beraberlik haricindeki diğer iki skor kazanan için karanlık bir son hazırlayacaktır zannımca..Evet belkide Futbol tarihinde bir ilk bu ..kazanan aslında kaybeden olacak..Zico ve Tigana sınırlı yetenekleri ile bu iki güzide kulübüzü yönetmeye layık değiller..ve maalesef kazandıkları taktirde gözler kör kalmaya devam edecek..
Birtarafta alelacele bulunan ve sadece brezilyalı olması tercih sebebi olan Zico diğer tarafta yarım sezonu kurtarmak adına getirilen ve sadece istikrar adına desteklenen Tigana..yönetim yanlışlarının bir takımı bu kadar derinden etkilemesi ne acı değil mi ?Del Bosque’yi gözünün yaşına bakmadan kovan Demirören beyefendi, şimdi kimin arkasında bir bakınız ! yada öyle yada böyle takımı iki kez üstüste şampiyon yapıp son sezonda ikinci olan Daum’un yerine getirilip, iyi hoca diye yutturulmaya çalışlana…
Bir söz vardır hani..Bir şeyi atıyorsan onun daha iyisini alacaksın ki attığına değecek..şimdi beğenilmeyip atılanlardan daha kötülerini sırf istikrar adına destekliyor yönetimler..Yazık çok yazık..bu taraftarlar bunu haketmiyorlar..

Son sözü ,Futbol kamuoyuna bir soru ile bağlayalım…

Zico,Grets(konu dışı ama sıkıştıralım) ve Tigana’yı kovun üç büyüklerden..üçünden hangisi avrupanın üst düzey takımlarında iş bulur ?Cevap hiçbir takımda ise bu hoca’ların bizim büyük takımlarımızn başında ne işi var..?