Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • F.Bahçe Kazanır.

28 43.08%
  • Berabere

11 16.92%
  • Beşiktaş Kazanır

26 40.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdi önce Telegol'e...
    Sizden bir ricam var..bu gece o ekran şebeleklerini izleyip reyting yaptırmayın..
    İkinci olarak..tartışmamız gereken şudurki..dostuğu unuttuk..Elele gtmemiz gereken maçlar yerien net ortamında klavyede bile birbirmize gerilen maçlar haline getirdik futbolu..
    ve üçüncüsü lütfen burda Futbol konuşalım..
    Taktik konuşalım..Hocayı takıma müdehalesini,takıma verdiklerini veremediklerini konuşalım..
    vay 5 leriz üçleri..sokağa çıkmazsınız gibisinmden değil..
    Dostluğu unutmadan..
    bu rada yaşattıkları tribün güzelliklerinden ötürü FB taraftarını kutluyorum(erenin resimlerine bakarak)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DeDe View Post
    şimdi önce Telegol'e...
    Sizden bir ricam var..bu gece o ekran şebeleklerini izleyip reyting yaptırmayın..
    İkinci olarak..tartışmamız gereken şudurki..dostuğu unuttuk..Elele gtmemiz gereken maçlar yerien net ortamında klavyede bile birbirmize gerilen maçlar haline getirdik futbolu..
    ve üçüncüsü lütfen burda Futbol konuşalım..
    Taktik konuşalım..Hocayı takıma müdehalesini,takıma verdiklerini veremediklerini konuşalım..
    vay 5 leriz üçleri..sokağa çıkmazsınız gibisinmden değil..
    Dostluğu unutmadan..
    bu rada yaşattıkları tribün güzelliklerinden ötürü FB taraftarını kutluyorum(erenin resimlerine bakarak)
    Ayrıca beni bi kere daha kutla ki Fenerbahçe taraftarı Minimum derecede KÜFÜR etti..İşte arkadaşlar bu maç Küfürün tribünlerde nasıl sona erdirildiğinin belgesidir.Çatlak bi kaç ses hariç ( Ulan açık tribün bileti bile 45 YTL' idi 45 milyon veren adam küfreder mi demeyin bana ki maraton ve fenerium tribün biletlerini söylemiyorum)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri