Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • F.Bahçe Kazanır.

28 43.08%
  • Berabere

11 16.92%
  • Beşiktaş Kazanır

26 40.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Resim pek net değil ama DeDe'm, pozisyon itibariyle Runje'nin burnunun dibinde olmaması icab eder Tuncay'ın.. Zira orası altıpas çizgisi kenarı.. Senin yaklaşım sahanın boyuna uyuyor ama enine uymuyor..
    Canlarım kardeşlerim..Altıpas dediğiniz yer Kalecinin can damarıdır..Fifa talimnamesini bi açın okuyun..Altıpasın içindeki hiçbir oyuncu pasif ofsayt olamaz..
    nolur Mehmetim tarığım siz bari yapmayın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DeDe View Post
    Canlarım kardeşlerim..Altıpas dediğiniz yer Kalecinin can damarıdır..Fifa talimnamesini bi açın okuyun..Altıpasın içindeki hiçbir oyuncu pasif ofsayt olamaz..
    nolur Mehmetim tarığım siz bari yapmayın
    kuralı çok net bilmiyorum o yüzden iyi bilmediğim bir şey için iddia etmicem bildiğim tek şey görüş açısı ile ilgili bir kural vardı (belki eskiydi) o aklımda kalmış ondan öyle şey ettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    kuralı çok net bilmiyorum o yüzden iyi bilmediğim bir şey için iddia etmicem bildiğim tek şey görüş açısı ile ilgili bir kural vardı (belki eskiydi) o aklımda kalmış ondan öyle şey ettim
    Pasif ofsayt kuralının olabilmesi için gerekli olan şart..Ofsayt durumunda olan oyuncunun topla hiçbir alakasının olmaması ve aktif pozisyonla çok alakasız bir yerde olmasıdır..Görüş açısı diye hatırladıpğıjn şeye gelince..
    Devid o topu aldığında tuncaya gol atırmmayı düşünüp Tuncaya verebilir mi..Pekala verebilir..Demekki tuncay her an pozisyonun içine girebilecek bir bölgede yani kaleci ve defans oyuncularının extra dikkat etmesi lkazım..işte görüş açısı olayı dedikleri şey bu..

Kural pozisyonla direkt alakasız bir yerde olmasını gerektirir ki Altıpas içindeki bir adam aktif pozisyonun içinde sayılır futbol oyun kuralları gereği..

Mesaj Yetkileri