1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Zidane'nın gençlere ne kadar kötü örnek olduğunu gördük.

Artık futbolda başarının en önemli şartı takım halinde savunma yapıp takım halinde hücum yapmak.

Türk takımlarımız yapamıyor ve üst sıralar hayal oluyor,Arda'yı paf takıma gönderme fikrinin ise sinir halinde söylendiğini tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Arda'yı paf takıma gönderme fikrinin ise sinir halinde söylendiğini tahmin ediyorum.
    Kardeş bunu kim söyledi yav Gerets mi ben basın toplantısını dinlemedim de. Böyle salaklık olr mu yav. Daha geçen gün Arda'nın değeri 20 milyon falan diyolardı

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Kardeş bunu kim söyledi yav Gerets mi ben basın toplantısını dinlemedim de. Böyle salaklık olr mu yav. Daha geçen gün Arda'nın değeri 20 milyon falan diyolardı
    yok bazı arkadaşlarımız söyledi ama maçtan sonraki sinir haliyle normal karşılamamız gerekir.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ben söyledim!nedeni böyle bir sorumsuz simarigi biz cezalandirmazsak bu böyle devam eder.daha 19 yasinda piskopata bak kac yasindaki adama kafa atiyo.gene kararimin arkadasindayim akli basina gelene kadar paf takima gönderilecek.agir bir para cezasi.eger bunlarin sonunda arda akillanirsa gene gelir galatasarayda oynar,yok akillanmazsa paf takimda devam eder.

Mesaj Yetkileri