-
Yurdum insanına bak be
Arda bir maçta yerin dibine sokuldu.Arda suçlumu?Bence en son suçlu olan kişi Ardadır.Bizde suçluyuz.Her maç Ardanın maçı kurtarmasını beklemedik mi?Her maç süper top oynamasını beklemedik mi?Hem Milli Takımda Hem Galatasaray'da en büyük koz yapmadık mı Ardayı.Takım 3-0 yenik duruma düşüyor.Yine de Arda bir şeyler yapar çevirir maçı diyoruz.Hep Arda hep Arda.
Toplumun her kesimi olarakArdada Arda.Size bir örnek vereyim.Össye gireceğinizi düşünün ve ailenizin ve çevrenizin sizden çok büyük başarılar bekliyor.Yok olum bunu kazanacak yok şöyle olacak yok böyle olacak.Bu öğrencinin üstündeki psikloljik baskıyı bir düşünsenize.Ardanın durumuda aynı.Daha 19 yaşında gencecik bir futbolcu.Oynadığı her maçta kendisinden süper performans bekleniyor.Arda'da artık "Yeter artık ben de insanım" dedi ve tepkisini koydu.
Olayın bir diğer tarafı daha var.O pozisyonla bilmem dikkat ettiniz mi?Arda yere düşerken Ardanın kafa attığı futbolcu Arda'ya birşeyler söylüyor.Arda da hemen kalkıp kafayı atıyor.O futbolcu ya Arda'ya küfür ettiyse.Arda o yüzden kafayı attıysa ne olacak?
Suçlu kimdir.Gerets ve Özhan Canaydındır.Ben Özhan Canaydın bir daha GS başkanı şecilirse GS maçına gitmem dedim.Gitmedimde.Bu adam deyim yerindeyse takımın içine resmen etti
Mesaj Yetkileri