1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi ben bu taktigi denedim ama burda tutarsizliklar var, mesela oyun sablonu kontratak uzerine kurulu,yani defansif . ... ama mantalite atak oyun uzerine kurulu,, buna anlam veremedim,ayrica ben liverpool ile denedim bu taktigi yaklasik 10 mac ama ne cok gol atabildim nede cok gol yedim, hatta genelde maglup oldum, neyse genede emegine saglik...

Quote Originally Posted by ataalpatay66 View Post
    kardes eline saglik super taktik olmus saol
    güle güle kullan kardeş

Quote Originally Posted by spawn_21 View Post
    abi ben bu taktigi denedim ama burda tutarsizliklar var, mesela oyun sablonu kontratak uzerine kurulu,yani defansif . ... ama mantalite atak oyun uzerine kurulu,, buna anlam veremedim,ayrica ben liverpool ile denedim bu taktigi yaklasik 10 mac ama ne cok gol atabildim nede cok gol yedim, hatta genelde maglup oldum, neyse genede emegine saglik...
    saol kardeş eleştirilerin için,şöyle izah edeyim :bu taktiğin amacı çok pres yapıp hızlı çıkıp birden goller atmak.mentalite defansif olunca bu anlayış pek olmuyor,o yüzden hem ofansif hem kontraatak şeklinde bir şablon çizdim.bazen çok başarılı olabilirsin ama bazende başarısız olabilirsin haklısın.

Mesaj Yetkileri