sonuç olarak turksportal yapacak herkes oynayacak, sonra birileri yamayı kendilerine mal ederek yayınlayacaklar insanlar kimin yaptığını önemsemeyecekler, turksportal bir öncekinin daha iyisini yapacak herkes yine bunu oynayacak çünkü en iyisi bu olacak.. sonra yine birileri çalacak turksportal yine en iyisini yapacak.. insanların kafasına zaten turksportal kazınmış. ahmetin mp3 sitesi türkçe yama yaptım derse orayı gezen 10 kişidir turksportalı günde 25bin farklı kişi geziyor. bu böyle devam edecek.. birileri turksportalı takip edecekler. çünkü biz iyisini yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz.
Ek olarak şunuda belirteyim. Şu anda yamanın çıkmamasının sebebi benim. Yama çalışması için Maç spikerinin FM 06 dan FM 07 e aktarılması ile uğraşıyorum ve işlerimin + özel hayatımın kalan zamanlarında bunlarla ilgileniyorum. Panelin çalışması ve güvenliğinin arttırılması konusunda dahada ileri taşıdık yamayı. Daha az hata oranı ve daha yüksek Türkçeleştirmeyle yayınlamak istiyoruz en kısa zamanda bir beta versiyon olarak. Ama süre konusunda herhangi bir bilgi vermiyoruz. Çünkü hergünümüzü bu çalışmaya ayırsak bir süre tespiti verebiliriz ama bu şekilde yürümüyor bu işler. bizlerinde hayatımızı sürdürebilmesi için çalışması şart. Ne yazıkki artık eşek kadar adam olduk annemizden babamızdan para almıyoruz ve hayatımızı sürdürebilmek için kendi imkanlarımızla para kazanıyoruz. Özel yaşantıda bunun yanında.. X Türkçe yama oynayacak diye film izlemeyeceksem kız arkadaşımla sohbet etmeyeceksem veya sınavlarıma zaman ayıramayacaksam tüm bir zaman söz konusu olabilir ama ben zamanımın büyük kısmını Türkçe yamaya ayıramıyorum anlayın ki zamanda vermiyoruz...
Emin olun ki Türkçe çalışmanın yapımında emek harcayan arkadaşlar büyük efor sarfediyorlar. Ben sizleri çok iyi anlıyorum sabırsızlanmanız normal. İnşallah beklediğinize değecek bir çalışma olur. Ben elimden geleni yapacağım diğer arkadaşlarım ise çevirilere devam ediyor.