Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 245 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 Hakkında Duyuru

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

Quote Originally Posted by toxali View Post
    Benim gibi çoğu kişide evinde bilgisayarına fm 2007 i kurmuş ama 5 dk bakıp çıkmıştır bu oyunu deli gibi oynamak için tek beklediğim bu yama günde defalarca bakıyorum bi gelişme varmı diye.Sonuna kadar haklısın burda verdiğiniz emeği çalmaya çalışan insanların düştüğü durum ortada.Bu arada yakında marka haline geleceksiniz
    bagzı tr çalışmaları yapan arkadaşlara pm attım bende ne zman çkacağını sordum hiçbir yanıt alamadım herhalde bu topictede tek cevaplanmayan konu bu zaten fm oynuyan birçk arkadaş bu siteye takılıyor bnim bildiğim ben we arkadaşlarım zaten 2006 bol bol oynadıgımız için artık haberleri bile ezberledik 2007 değişiklik getşirecek die kimse indirmiyorr ikincisi ise emege saygı diyoruz ama tk istegimiz NE ZMAN ÇKACAK tahminii bir ay söyleyin ya mesela yılbaşından sonra önce gibi

2. Default

ya sonunda turkce oynayabilcemizi bilmek bile yetio.umarim yilbasindan once cikar ne zaman cikacani soylerlersede fena olmaz

3. Default

Quote Originally Posted by emreirrmak View Post
    peki ne zaman yayinlanacak turkce biri cevap yaza bilirmi tarih verirseniz sevinirim
    sen galiba siteye sirf bu yuzden uye olmusun adam aciklama yapmadigina gore anlamion mu durumu

sevgili volkan türkçeleştirme çalışmalarınızı sonuna kadar bekliyorum...benim sorum ne zaman cıkacağı diil;tahminen ne kadar türkçe olacağı?herhangibir yüzde tahmini yapar mısınız? saygılarr..

Talking

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    sen galiba siteye sirf bu yuzden uye olmusun adam aciklama yapmadigina gore anlamion mu durumu
    dostum millete laf yetiştireceğine sen kendi imzana bak

ya arklar ben oyunda iken beni oyundan atiyo biseyler s,lermoisiniz neden ,yle oluyor

bir konu gönderdim ama yayımlanmadı ama neyse

bence bir beta sürüm, yani olduğu kadar "Türksportal Fm 2007 Türkçe Beta" sürümü verilseydi keşke

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

bzı insanlar kendilerini bir şey zannedip insanların zaman harcıyarak yaptığı çalışmayı hiç bir emek sarfetmeden ben yaptım diyebilecek kadar alçalabiliyorlar.. böle insanlara zaten tenezzür etmiyorum. football manager türkçede tek site turksportal ekibi
    mustafa kardeş artık fazla bekletme bizi dayanamıyoruz. fm 2007 türkçe ile çoğu gece sabahlıcaz

biz her aklı başında türk genci gibi yeni türkçe yamanızı bekliyoruz ve o zat-ı muhteremlerin arakladıkları yamaları kimsenin kullanacağını düşünmüyorum biz üyeler olarak üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız ve turksportalın bünyesinden çıkan her dosyamıza sahip çıkıcaz ancak 2007 ilk çıktığı sıralar türkçeleştirme çalışmalarına başlandı bende çoğu fm sever gibi oyunu yükledim ve yamamızı beklemeye başladım biliyorum siz yöneticilere inanılmaz sayıda mesajlar geliyo bu konuda ve sizin bu türkçeleştirme çalışmalarını yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok ancak çeviri yapan arkadaşlar değilde diğer yöneticilerimiz var en azında onlar cevaplama işleriyle meşgul olabilirler bakıyoruz en son çeviri 29 ekim ayın kaçı bugün 23 kasım yaklaşık bir ay olmuş üyelerden çeviri durumunu sormaya korkanlar bile var lütfen şu güncelleme işini haftada bir de olsa yapsak hem sizi gereksiz mesajlarla meşgul etmesek hem de merakta kalmasak siz çevirmenlere allahten kolaylıklar diliyorum umarım o kaliteli yamamız en kısa sürede çıkar ve bizimde bol bol duamızı alırsınz saygılarla

Quote Originally Posted by ner_on View Post
    biz her aklı başında türk genci gibi yeni türkçe yamanızı bekliyoruz ve o zat-ı muhteremlerin arakladıkları yamaları kimsenin kullanacağını düşünmüyorum biz üyeler olarak üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız ve turksportalın bünyesinden çıkan her dosyamıza sahip çıkıcaz ancak 2007 ilk çıktığı sıralar türkçeleştirme çalışmalarına başlandı bende çoğu fm sever gibi oyunu yükledim ve yamamızı beklemeye başladım biliyorum siz yöneticilere inanılmaz sayıda mesajlar geliyo bu konuda ve sizin bu türkçeleştirme çalışmalarını yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok ancak çeviri yapan arkadaşlar değilde diğer yöneticilerimiz var en azında onlar cevaplama işleriyle meşgul olabilirler bakıyoruz en son çeviri 29 ekim ayın kaçı bugün 23 kasım yaklaşık bir ay olmuş üyelerden çeviri durumunu sormaya korkanlar bile var lütfen şu güncelleme işini haftada bir de olsa yapsak hem sizi gereksiz mesajlarla meşgul etmesek hem de merakta kalmasak siz çevirmenlere allahten kolaylıklar diliyorum umarım o kaliteli yamamız en kısa sürede çıkar ve bizimde bol bol duamızı alırsınz saygılarla
    Evet arkadaşa katılıyorum ayrıca bir açıklama vardı yanlış hatırlamıyor isem %70 civarında ilk sürüm çıkartılacaktı ve güncelleme 1 ay önce %65,9 ise neden hala ilk sürüm çıkmadı merak ediyorum ve dediğin gibi de Türkçe konusunda ki tüm konuların kapanmasına da anlam veremiyorum tamam zorunlu değil bu işi yapanlar ama sonuçta bilgi verilmesi ve bu konuda eleştiri vs. ninde seviyeli olanlara katlanılması gerektiğini düşünüyorum bende indirmedim diğer Tr denilen yamayı mesela bekliyorum çünkü çok kaliteli bi yama sadece buradan çıkacak ama bu kadarı bitmiş %70 civarı çıkacağı söylenmiş yamanın 1 aydır bitmemesi ve hiç bir zaman sorularada cevap verilmemesi biz üyelerin canını sıkan birşey.Elbette karşılıksız yapılan bir emek ama sonuçta biraz biz üyelerede saygı adına en azından böyle davranılmaması gerekiyor.İnanın böyle olunca soğuyor insan farkındayım alakası yok ama bi başkası sizin kendinizi beğenmiş olduğunuzu söylese şu yaptığınız ile onu desteklemiş olursunuz bence.O yüzden bence bu tutum devam etmemeli arkadaşlar en azından sizin emeğinize ihtiyaç duyan biz fm li dostlarınıza saygı açısından

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sitemizin yaptığı yamaları çalanlara yardakçılık edenler oldukça bu iş bitmez.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bu sitenin emeğini harcayan insanlar var şmdi birde trkçe yama çıkarsa onların ekmeğine yağ sürülür olmaz gerekli önlemler alınınca çıkartılsın bence
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bu insanlar sonra neden tr yama çıkatmıyorsunuz derler

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sitemizin yaptığı yamaları çalanlara yardakçılık edenler oldukça bu iş bitmez.
    ya arkadaşım yalnız şöyle bir durum varki internet ortamında kimse bunun önüne geçemiyor yani birazda bununla ilişkilendirmeseniz yani zaten bilmiyormuyuz ki biz sizin yaptığınızı zaten öyle veya böyle belli oluyor dosyanın kim tarafından yapıldığı yani bence bu kadar sorun etmemelisiniz emeğinizin çalınması hoş bişey değil tabi ama hepimiz bir çok emek çalıyoruz örneğin mp3 dinliyoruz öyle değilmi bu ne emek hırsızlığı değilmi?onlarda dert ediyor ama biz çıkartmıyoruz vs. demiyor öyle değilmi? üstelikte onlar bu işten para alırken bu durum yüzünden sekteye uğruyorlar az para kazanıyorlar kazançlarından oluyorlar ama sizin öyle bir olayınızda yok bence bukadar takıntı yapıp çıkartmamak geç çıkartmak bide üstüne sorulduğu zamanlarda konuların filan kilitlenmesine ne gerek var ki... Bir de böyle düşünün bence

Quote Originally Posted by eraysenur View Post
    ya arkadaşım yalnız şöyle bir durum varki internet ortamında kimse bunun önüne geçemiyor yani birazda bununla ilişkilendirmeseniz yani zaten bilmiyormuyuz ki biz sizin yaptığınızı zaten öyle veya böyle belli oluyor dosyanın kim tarafından yapıldığı yani bence bu kadar sorun etmemelisiniz emeğinizin çalınması hoş bişey değil tabi ama hepimiz bir çok emek çalıyoruz örneğin mp3 dinliyoruz öyle değilmi bu ne emek hırsızlığı değilmi?onlarda dert ediyor ama biz çıkartmıyoruz vs. demiyor öyle değilmi? üstelikte onlar bu işten para alırken bu durum yüzünden sekteye uğruyorlar az para kazanıyorlar kazançlarından oluyorlar ama sizin öyle bir olayınızda yok bence bukadar takıntı yapıp çıkartmamak geç çıkartmak bide üstüne sorulduğu zamanlarda konuların filan kilitlenmesine ne gerek var ki... Bir de böyle düşünün bence
    o şahıslar para alıyorlar ve kaybettikleri sadece para. biz ise günlerce hatta gecelerce çalışıp hiç birşey beklemeden bunları çıkartırken bunların çalınması hiç hoş değil sende birde bu açıdan bak... sorulduğu zaman konu kapatılır çünkü söylüyoruz Tarih Sormayın bu kadar açık ve net...

e onlar uğraşmıyormu peki sence? bende zaten hoş demedim tamam konu kapanır elbetteki normaldir aynı konu açılırsa durmadan olur ama bir arkadaş yukarıda yazmıştı hatta bende alıntı yapmıştım bide sende onları oku ne demek istediğimi ve bizim ne istediğimizi anlarsın ben zaten size karşı olarak bişey desem o yamayı indirir burada uğraşmazdım öyle değilmi ben üyelerinde duygularını sizlere söylemek istedim her iki tarafın açısındanda olaya baktığım için anladınmı kardeş?bu arada mesajlar sertmiş gibi geliyor ama öyle birşey yok yanlış anlamayın

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

FM 2005 yamamızı alıp içini düzenleyip piyasaya süren bir site vardı. Bu site TR yapmış. Sanmıyorum yaptıklarını, açıp baktım birkaç bölüme benim yazdıklarımla aynı.

Bu yamalarını exeleri ile birlikte incelemeye verdik, sonuç bizim yamamız üzerine oynanmış ise zamanında acıyıp dava etmediğim bu kişilere acımayacağım, duyurulur...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Ilk once emekleriniz için tesekkurler şimdi sanıyorum tr yama bitti diger calınan yamanın arastırmanın bitmesini bekliosunuz sanırım internetin en az benim kadar bu ceşit olaylara neden oldugunu biliyosunuz şimdi yeni yama çıktıgındada alınıp forumlara konulacak linkleri verilecek benim anlamadıgım ya da anladıgım sey o 3 5 zibidinin yaptıkları yüzünden bu denli fm bagımlısı arkadaslarımın bosa beklemesidir önceki msjımdada rica etmiştim yamayı güncelleyelim diye herhalde bu yapılmayacak ve çıkış tarihi de belli degil bu kadar insanın o 3 5 zibidi yüzünden beklemeside hiç hoş degil acaba şimdi ne olacak.

Turkportal yöneticileri o zaman resmi bir duyuru hazırlasanız kamuoyuna, Bizde o yazıyı elimizden geldiğince tüm sitelere dağıtsak ve o site yöneticilerinden yardım istense, O zaman böyle emek hırsızlarına kimse yardım ve yataklık yapmaz. Çözüm olurmu bilemiyorum ama denemekte fayda var.

20. Default

Quote Originally Posted by samco25 View Post
    dostum millete laf yetiştireceğine sen kendi imzana bak
    ben onu olesine sologan olsun diye yazdım ben bu siteye baya uzun süredir takılıodum ama mesaj yazmoydum ve üyeliğim yoktu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Yapılanlar tümüyle terbiyesizlik.Bu ilk türkçe yama çıktığında da çaldılar hala daha da çalıyorlar. İnsanların emeğini bu kadar saygısızca çalıp gururla !!! kendilerinin yaptığını iddia eden kişileri kesinlikle size ihbar edeceğim.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

sonuç olarak turksportal yapacak herkes oynayacak, sonra birileri yamayı kendilerine mal ederek yayınlayacaklar insanlar kimin yaptığını önemsemeyecekler, turksportal bir öncekinin daha iyisini yapacak herkes yine bunu oynayacak çünkü en iyisi bu olacak.. sonra yine birileri çalacak turksportal yine en iyisini yapacak.. insanların kafasına zaten turksportal kazınmış. ahmetin mp3 sitesi türkçe yama yaptım derse orayı gezen 10 kişidir turksportalı günde 25bin farklı kişi geziyor. bu böyle devam edecek.. birileri turksportalı takip edecekler. çünkü biz iyisini yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz.

Ek olarak şunuda belirteyim. Şu anda yamanın çıkmamasının sebebi benim. Yama çalışması için Maç spikerinin FM 06 dan FM 07 e aktarılması ile uğraşıyorum ve işlerimin + özel hayatımın kalan zamanlarında bunlarla ilgileniyorum. Panelin çalışması ve güvenliğinin arttırılması konusunda dahada ileri taşıdık yamayı. Daha az hata oranı ve daha yüksek Türkçeleştirmeyle yayınlamak istiyoruz en kısa zamanda bir beta versiyon olarak. Ama süre konusunda herhangi bir bilgi vermiyoruz. Çünkü hergünümüzü bu çalışmaya ayırsak bir süre tespiti verebiliriz ama bu şekilde yürümüyor bu işler. bizlerinde hayatımızı sürdürebilmesi için çalışması şart. Ne yazıkki artık eşek kadar adam olduk annemizden babamızdan para almıyoruz ve hayatımızı sürdürebilmek için kendi imkanlarımızla para kazanıyoruz. Özel yaşantıda bunun yanında.. X Türkçe yama oynayacak diye film izlemeyeceksem kız arkadaşımla sohbet etmeyeceksem veya sınavlarıma zaman ayıramayacaksam tüm bir zaman söz konusu olabilir ama ben zamanımın büyük kısmını Türkçe yamaya ayıramıyorum anlayın ki zamanda vermiyoruz...

Emin olun ki Türkçe çalışmanın yapımında emek harcayan arkadaşlar büyük efor sarfediyorlar. Ben sizleri çok iyi anlıyorum sabırsızlanmanız normal. İnşallah beklediğinize değecek bir çalışma olur. Ben elimden geleni yapacağım diğer arkadaşlarım ise çevirilere devam ediyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

en geç hangi tarihte çıkar fm 2007 türkçe cevap verirseniz sevinirim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

en geç seneye kadar çıkar arkadaşım
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sabırsızlıkla bekliyoruz biliyorum siz her şeyin en iyisini en güzelini ya***aksınız onlar isterse çalsınlar emek hırsızlığı var burda ve buna da izin verdirmeyecez size güveniyoruz en iyisini siz ya***aksınız yine başarılarınızın devamını dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en güzelini siz ya***aksınız İnşallah sabırsızlıkla bekliyoruz başarılarınızın devamını diliyorum

zaten ne zaman cikar diyenlerin hemen hemen hepsinin msj sayisi 2-10 arasi degisiyor sirf yamayi almak icin kayit oluyor yaw cikar iste yakinda adamlarada hak vermek lazim neyse kolay gelsin

aynen bende bekliyorum ve hala fm2007 oynamadım artık cıkmasını istiyoruz

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    sabırsızlıkla bekliyoruz biliyorum siz her şeyin en iyisini en güzelini ya***aksınız onlar isterse çalsınlar emek hırsızlığı var burda ve buna da izin verdirmeyecez size güveniyoruz en iyisini siz ya***aksınız yine başarılarınızın devamını dilerim
    Bence yanlış duşunuyosun. Bende bundan once hiç mesaj atmamıstım ama nerdeyse 2 senedir bu siteyi ziyaret ediyorum.. Ayrıca senin amacınında stenin prim yapması oldugunu dusunmuyorum. Oyunla ilgili sıkıntıların ihtiyacların olmasaydı sende takılmazdın biraz objektif ol lutfen..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi kaç tane konu ya mesaj attım bu sitenin kalitesini biliyorum da giriyorum fm2007 yamaları ve forum için giriyorum benim özellikle videolarda ve tv de konularımı görmedin mi biz sadece fm için değil forum içinde giriyoruz sen rahat ol bence turksportal iyi yapıyor dedim çünkü iyi yapmasalardı zaten girmezdi kimse bu siteye...

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri