1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Şampiyonluk Maçında Şike Söylentisi...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    telefon konuşmalarında çebi tamer ve oktayın kayınbiraderi çok bariz itiraf etti ama dediğim gibi olay tam çözülmeden yapılmış veya yapılmamış demek yanlış olur. ayrıca olayın gs maçıyla bir ilgisi olamaz çünkü bu motivasyonu etkilemez ayrıca olay celta maçı öncesi oldu bunuda unutmayın
    Şöyle birşey var iki adamda cihan bilmemnenin PARA Bahsine cevabı aynı.he he evet tarzı birşey..ve konuşma boyunca da paradan bahseden tek cihan bilmemne..
    Şimdi bugün ben bi konuşmayı istediğim gibi deiğiştirr miyim sıralarını ? evet
    e açıkça paradan bahseden olmadığı için adam açıkça yalancı..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Şöyle birşey var iki adamda cihan bilmemnenin PARA Bahsine cevabı aynı.he he evet tarzı birşey..ve konuşma boyunca da paradan bahseden tek cihan bilmemne..
    Seni eski bir tanıdığın arayıp seninle beraber nasıl teşvik götürdüklerini otele 250 bin dolarlık çantayla nasıl girdiğini söylerse yada keşke tek farklı yenilseydiniz 250 bin dolardan oldunuz derse eğer suçsuzsan ''sen kafayımı yedin kardeşim,hayalmi gördün,başkasıyla karıştırdın herhalde'' dersin.

''evet ne günlerdi onlar,oktay'ın salaklığına bu işe girdim yoksa yapmazdım,senin bir suçun yok için rahat olsun'' demezdin.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    metinleri okursa oktayın kayınbiradir o maç 3-1 falan olsaydı parayı alırdık demiş tamer tunada abi oktayın salaklığına uyduk allahtan olmadı falan dedi yani para lafı geçiyor

Mesaj Yetkileri