şike olduğunun itirafıyla alakalı kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Bu yüzden şike ve teşvik verildiği yönünde kesin bir kanıt gösterilemediği için tam olarak bu olaya inanmıyorum. Yakın bir zamanda gerçeklerin tam olarak Türk futbol camiasında yer alacağını düşünüyorum. Erkenden cevap vermek ve şike var demek yanlış olur.

Star tv de itirafçı sıfatıyla çıkan kişinin şike itirafı içerisine isimleri geçen şahıslar haklı olarak kendilerini savunmaya geçecektir. Üstelik büyük kulüplerimizin adının böyle bir olayda anılması sonrası verdikleri tepkide çok normaldir.

Programda yorumcularında söylediği gibi şike iddalarının içerisinde yer alan oyunculara kurulan telefon tuzaklarında yer alan ses kayıtlarında çok açık bir kanıt yok. Bu gibi artık temiz futbol olsun diye ortaya tek başına çıkmanın bir işe yaramadığını gördük dün gece. Eğer böyle bir iddanız varsa daha sağlam deliller ve işin içinde olan diğer insanlarla birlikte çıkarsınız. O bunu yaptı şu bunu yaptı demek elimde kasetler var demek yanlış olur. Üstelik 4,5 yıl aradan sonra aklının başına gelmesi insanın kafasında soru işareti bırakıyor.. Artniyetli birisi olsa bu kasetleri istediği gibi uyarlayabilir. Bu teknolojik olarak mümkün..

Üstelik itirafçının ortaya attığı iddalardan sonra kendisine yöneltilen bugün basından takip ettiğim kadarıyla çok değişik iddalar var.

Ben genel olarak Telegol'ü sevmem, sebebi işin hep magazin kanadındalar ve ben bu kişilerin Türk futbolunun hep karanlık pislik işlerini kurcaladıklarını, yönetim, yöneticiler arasında tartışmalara sebebiyet vererek ortam oluşturduklarını düşünüyorum.

İtirafçı böyle bir amaç içerisinde olsaydı, televizyon programlarında ortaya çıkıp reklamını yapmak, hayatını riske atmak ve açıkçası reyting yapmaz, paşa paşa gider TFF ile iddalarını delil olarak tarif ettiği kasetleri evrakları paylaşırdı.

Dün TV de gördüğümüz kadarıyla TFF olayı araştıracağını söyledi. Sonucu hep beraber bekleyip göreceğiz.