Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
1 ile 30 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Vayy be meger bu Fener ne kotu takımmıs meger 2 golüde Fener atmamıs meger galibiyet Fener'in hakkı degılmıs.Meger bizim taraftar en küfürbaz taraftarmıs. Çamurdan sonra Fenerli arkadaslar anlamaz oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Vayy be meger bu Fener ne kotu takımmıs meger 2 golüde Fener atmamıs meger galibiyet Fener'in hakkı degılmıs.Meger bizim taraftar en küfürbaz taraftarmıs. Çamurdan sonra Fenerli arkadaslar anlamaz oluyor.
    bu macta fenerbahce kötüydü,galibiyet feneri hakki degildi,taraftariniz küfürbazin allahiydi.bütün galatasaraylilar su anda 33.haftayi düsünüyorlardir eminim.insallah ozaman aynilarini bizimkiler yapmaz da ne kadar serefli taraftarlarimiz var bunlari herkess görür

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    bu macta fenerbahce kötüydü,galibiyet feneri hakki degildi,taraftariniz küfürbazin allahiydi.bütün galatasaraylilar su anda 33.haftayi düsünüyorlardir eminim.insallah ozaman aynilarini bizimkiler yapmaz da ne kadar serefli taraftarlarimiz var bunlari herkess görür
    Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.
    Fener taraftarından once kendi takımın neden galibiyet alamadı onu düşünün zaten atılanların edilen küfürlerin cezası gelir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

[B]Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.
    captain hala aynı şeyi diyorsun be abi...biz küfür yok diyor muyuz?hayır...var küfür.yok diyen sizinkilerdi...e gördük yoku...ayrıca nihat özdemirin açıklaması,tümerin haraketleri de cabası...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by comandante View Post
    captain hala aynı şeyi diyorsun be abi...biz küfür yok diyor muyuz?hayır...var küfür.yok diyen sizinkilerdi...e gördük yoku...ayrıca nihat özdemirin açıklaması,tümerin haraketleri de cabası...
    Tek taraflı calısma bu kadar idare ediyor. Diger kulupler versin bakalım destek küfür oluyormu ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Tek taraflı calısma bu kadar idare ediyor. Diger kulupler versin bakalım destek küfür oluyormu ?
    ya tamam diyelim ki küfürde de haklıydınız ki değildiniz ama varsayalım...oley bravo ettiniz küfür...şimdi bana çıkıp da nihat özdemirle tümeri de savunursan monitörü yerim ben abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by comandante View Post
    ya tamam diyelim ki küfürde de haklıydınız ki değildiniz ama varsayalım...oley bravo ettiniz küfür...şimdi bana çıkıp da nihat özdemirle tümeri de savunursan monitörü yerim ben abi...
    Tümer'in ne yaptıgını bilmiyorum. Nihat Özdemir'in acıklamalarına gelince onu zaten ben degil Adnan Polat savunmus bize söz düsmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

sen fanatik bir taraftarsın...haksızlığı yediremiyorsun.seninle tartışmak yersiz...

batuhan gibi fenerbahçeli_1907 gibi adamlarla burda tartışmak zevk veriyo bana ama senin gibi at gözlüğü takmış doğru bildiklerini değitrimenin olanaksız olduğu ver her zaman haklı olduğunu iddaa eden kişilerle tartışmaya girmek ahmaklıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç Kadıköydeydi.Bu bazı Galatasaraylıların(özellikle futbolcuların) korkularıydı. Maç başladığında küfür eden, torpil atan, şişe atan, elinden gelse tüm Galatasaraylıları bir yere kapayıp orayı yakacak olan 50.000 taraftar Nihat Özdemir'in değimiyle "görev"ine başladı. Galatasaray ilk beş dakika gerideydi. Fenerbahçe geliyodu ama önemli pozisyon bulamıyordu. 4. dakikada bir hareket dikkatimi çekti. Kezman, Tomas'ın yüzüne bir harekette bulundu. Tam anlayamadım. İtme-tokat karışımı bir hareket gibiydi. 5. dakikadan sonra Galatasaray bastırmaya başladı. Ümit, Arda,'nın güzel ortasını auta yolladı. Sonra bir de baktık ki geretsin alnı kanıyor. Okan kalkıp bir maddeyi geri tribüne iade ediyor. Ve dakika 24 geliyor. Beceriksiz ve Song'suz defans topu uzaklaştırmayı beceremiyor. Tuncay'ın ortası beceriksiz defansın ve Mondragon'un arasından Alex'e gidiyor ve korumasız fileler sallanıyor. Ve 25. dakikada Galatasaray atağa çıkarken İnamoto-Ayhan ikilisinden biri yerlerde sürünürken Appiah'ın pasıyla buluşan Kezman auta doğru topu şutluyor. Fakat o da ne. Ergün'e çarpan top ağlara gidiyor. Bu dakikadan sonra Galatasaraylılar korkmaya başlıyor. İlerleyen dakikalarda sahada tartışma çıkıyor. Hakem kartı sadece Hasan Şaş'a gösteriyor. Ve ilk yarı bitiyor. Çıkan tartışmada Lugano sinirlerine hakim olamıyor ve soyunma odası yolunda sarıyı görüyor. Maçın ikinci yarısında Sabri-Necati giriyor Hasan Şaş-İliç çıkıyor. Mondragon'un her yanına gelen maddeler sakatlık yaratıyor. İkinci yarıda Sabri oyuna hareket getiriyor. Ve golü de getiriyor. 53. dakikada Sabri'nin vurduğu top Volkan'dan dönüyor ve boş kaleye Ümit giriyor. Galatasaray süper baskı yapıyor. Taraftarlar yerinde oturamıyor. Ama Fenerbahçe oyunu yavaşlatıyor. Sıksık faullerde hata yapan Selçuk Dereli büyük tepki çekiyor. Sabri'nin yere paralel şekle gelen bileği yürekleri sızlatıyor. Volkan'ın kurtardığı kafa topu stadta 2.500 kişiyi, Türkiye'de 20.000.000 kişiyi ağlatıyor. 70'ten itibaren Alex de Souza yerde yatıyor. Profesyonellik dediğiniz kendini yere atarken burnunu yere çarpıp kendini sakatlamaksa eksik olsun böyle profesyonellik. Alex için sedye bir girip bir çıkıyor. Alex neredeyse korner için bile sedye getirtecekken Tümer oyuna giriyor. Dakika 90 oluyor. Korner kullanacakken tribünlerin ettiği küfürlere Tümer ve Appiah eşlik ediyor. Ve maç bitiyor. İnamoto-Cihan-Selçuk Dereli-Emre Aşık dörtlüsü maçı Fenerbahçe'ye hediye ediyor.
    Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Sonra taraftarları teker teker kınıyorum. Galatasaray şanssızlığıyla Kadiköy'de kaybetti. Ama önemli değil bunun Sami Yen'i de var.

Mesaj Yetkileri