1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: 7.0.1 çıktı !!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

SI bu yamada oldukca cuvalladi cok buyuk bir hata var, transfer ucretleri anlasilan rakamin iki kati seklinde odeniyor veya aliniyor bunun icin bu hafta ya da en gec gelecek hafta bir yama daha cikacak. Bu surede en azindan eski hali gibi oynamak istiyorsaniz yamayi (7.0.1) yuklememenizi tavsiye ederim. Hep savundugum SI icin cok kotu bir hata olmus bu...

Saygilar...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by demaio View Post
    SI bu yamada oldukca cuvalladi cok buyuk bir hata var, transfer ucretleri anlasilan rakamin iki kati seklinde odeniyor veya aliniyor bunun icin bu hafta ya da en gec gelecek hafta bir yama daha cikacak. Bu surede en azindan eski hali gibi oynamak istiyorsaniz yamayi (7.0.1) yuklememenizi tavsiye ederim. Hep savundugum SI icin cok kotu bir hata olmus bu...

Saygilar...
    Transfer ucretlerinin iki katina cikmis olmasi, CD'yi okumadan oyunu calistiran kisilerde sadece sorun teskil ediyor. Yani korsan oyunu sahiplerini etkileyen bir durum. Bunun yama ile duzeltilecegini tahmin etmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Transfer ucretlerinin iki katina cikmis olmasi, CD'yi okumadan oyunu calistiran kisilerde sadece sorun teskil ediyor. Yani korsan oyunu sahiplerini etkileyen bir durum. Bunun yama ile duzeltilecegini tahmin etmiyorum.
    yoo hıc de değil ben oyunu cd'den oynamıyorum.bildiğin gibi harddiske yukleyip oynuyorum. ama yamada denildiği hata var. bendeki okorsan oyun tamam ama bir arkadasımda orjinalı var ve o da denemiş onda da aynı hata cıkmıs karsısına. istersen once bi oyuncu al. oyle dandik birini işte sonra kalan butcene bak fark ayan beyan ortada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by poeman View Post
    yoo hıc de değil ben oyunu cd'den oynamıyorum.bildiğin gibi harddiske yukleyip oynuyorum. ama yamada denildiği hata var. bendeki okorsan oyun tamam ama bir arkadasımda orjinalı var ve o da denemiş onda da aynı hata cıkmıs karsısına. istersen once bi oyuncu al. oyle dandik birini işte sonra kalan butcene bak fark ayan beyan ortada
    Arkadasin da eger CD'nin okunmasini engelleyen bir exe dosyasini kullaniyorsa oyunu acmak icin, ayni sorun ile karsilasir.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Yaniliyorsun arkadasim, zaten Hollanda'da korsan oyun bulunmadigindan ve Turkiye'de yasarken de hep orijinal oyun aldigimdan gayet rahat konuasbilirim. Senin dedigin dogrulanmadi, korsan olmayanlarda da ayni problem var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazim.

Saygilar...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by jacke View Post
    bende bizzat okudum.contractlarda sorun var sigames sitesine girin görün kendileri sölüolar.ama hala bazı arkadaşlar ısrar ederek sadece sahte oyunlarda olduğunu sölüolar.

Contract bug diye bir sorun var. Gelecek yama da düzelicek. Ama transfer parasinin ikiye katlanma sorunu ile contract bug ayri seyler. Ve ben transfer parasi sorununu kabul ettiklerini bir yerde görmedim.
    Link verirsen iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Ayrica seni kiniyorum, hep orjinal oyun oynayan birisi olarak...

Saygilarimla...

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

Resmi sitede kabul etmişler hatayı zaten özür de dilemişler.Korsancılardan özür dilemeyeceklerine göre bu sorun herkeste vardır.

Mesaj Yetkileri