Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 121 sonuç

Konu: TSL 17.Hafta/Galatasaray - Bursaspor

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    begenmedigin adam gene bizi kurtaran adam oldu sami.bak okanimiz gene gol atti.bu adami oynatmayan gerets utansin artik ben ne diyeyim.cok övdügünüz gerets artik ne yüzle bunu oynatmiyacak ben bilemiyorum.carruscayi,mehmet topali,okani oynatmayan gerets utansin!!!
    Sorun o değil Takım böyle oynayacaksa umarım yeniliriz dedim

durr yorumlar sonraa veee Sabriii Sabriii Sabrii
    Aferin Koçum benim bea 80 metre Sürükledi topu bir sağdan attı bir soldan geçti birde aşıttırdı 3-1 yaptı aferin kocum benim beaaa 3 puan bizim işte aslansın be oglum.

Nesil
    2006

Pazartesi sendromunu yine atlattık desenize
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sabri attı 3-1 oldu yzık gercekten yazık galatasray bugun felaket kotu oynadı inanılmaz kotuydu bursa gs nın 5-6 katı fazla gol kacırdı fark olacaktı nerdeyse ama futbol bu adaleti yok gecen haftada biz bole ynmıstık ama bi tahmın yarısmasındada tutturdum bu macıı oleeey

haketmediğimiz bir 3 puan Sadece ikinci yarının ilk 15 dakikasında çok iyi oynadık geri kalanda bursa oyuna hakimdi cömertçe poziyonları harcadılar attığımız 3 güzel golle maçı almasını bildik. Tebrikler ama bu futbol hiç umut verici değil

holeeey be sabri de atti golü.bu haftayi kayipsiz atlattik.sami ben sana kizmadim zaten dedimki okan buruk oyuna girdi bursa neredeyse pozisyon bulamadi ve okan bide takimi öne geciren golü kaydetti.bence bu adam oynamali.tahminlerde ise 7 puanla gene bitirdim iki haftadir 7 ser gidiyorum 14 puanim oldu

Bu arada sabri nin ve okan ın gollerine hayran oldum... Ayrıca Bursa'nın maçı kaybetmesinin sebebi bence engin ipekoğludur takımın en iyi oynayan adamını çıkardı sonra saldırırlarken burak akdişi kenara aldı. Oyuncularının cesareti onda yoktu ve bunun cezasını çekti. ayrıca bursa forvetleri biraz daha bitiricilik çalışmalı çok gol pozisyonu kaçırdılar

Gelelim Şimdi Fasülyenin Faydalarına ,
    Öncelikle Ben Galatasaray'ımızın 3 Puan'nını Değil , Bursaspor'un Güzel Oyununu Kutluyorum Skor Bence 3-1 Değilde , 1-3 Olmalıydı En Azından ,
    Ama ne diyoruz "Futbol" Bu Atamaya Atarlar , Bursaspor Gelip Atamadı Biz 2 Kere Gittik Attık Özet Bu Kesinlikle Haketmediğimiz Bir Galibiyet Aldık
    Maçı İzlerken kendimden nefret ettim rezalet bir maçı izlediğimden dolayı..
    Maçı 1. Bursaspor'un Atamamazlığından
    2. Mondragondan
    3.şanşımızdan Dolayı aldık maçı

Bugün başlık olarak, atamayana atarlar, uyuyan dev uyandı gibi başlıkları kullanmak istiyorum..

Öncelikle Bursa takımından başlamak istiyorum.. Gerçekten müthiş oynadılar, ben bu takımı böyle beklemiyordum, Engin hoca takımı çok iyi motive etmiş, Bursa ASY'de çok rahat maç çıkardı diyebiliriz. Fakat herşey güzel ama sonuç yoktu, karşı karşıya çok gol kaçırdılar, açıkçası yazık oldu. Maçın %75'i Bursaspor takımının hakkıydı.

Ayrıca değinmek istediğim bir nokta var. Beşiktaş bugünlerde gol sorunu çekiyor, Nobre tartışılıyor ama bugün Beşiktaş taraftarı ve yöneticileri Sinan'ı izlediyse pişman olduklarını anlamışlardır. İşte biz elimizdeki yetenekleri böylesine harcıyoruz. Sinan bugün Galatasaray defansını darmadağan etti. Birebirde çok etkiliydi, eğer sonuca gidebilseydi bugün maçı yıldızı olurdu..

Gelelim Galatasarayımıza.. Resmen uyuyan dev, Ümit Karan'ın golüyle uyandı.. O dakikaya kadar ortada Galatasaray yok, Galatasaray taraftarı yok.. Ufak bir tartışma derken, Bursa defansı hata yapıyor ve Ümit karan golü buluyor. Bu golle beraber Galatasaray rakibini 10 dakika boyunca çok iyi kilitledi. Daha sonra ara sıra kopukluklar yaşandı ama Okan'ın gerçekten harika golüyle hem futbolcular hemde taraftar ateşlendi.. Okan geçen Liverpool maçı ve bu Bursa maçında attığı golden sonra taraftarlar tarafından affedildi..

Son dakikalarda doğal olarak Bursa ileriye çıktı ve bitmez tükenmez enerjisiyle Sabri inanılmaz top sürdü ve golü buldu. Sabri iyi hoş güzel gol atıyor ama şu çenesini biraz tutmasını öğrenebilse daha güzel olacak..

Benim açımdan maçın yıldızı olan Mondragon'a buradan binlerce teşekkür ediyorum.. Gerçekten harika bir maç çıkardı, Bursa ataklarını çok iyi önledi.. Bununla beraber maçı katleden, Müftüoğlu'nu Allah'a havale ediyorum ve bir an önce hakemliği bırakmasını temenni ediyorum..

Kısacası, Bursaspor %100 galibiyet alabileceği maçı elinin tersiyle itti ve Galatasaray'a altın tepsiyle galibiyet sundu..

Arda sen zaten bana kızamassın
    Onu Bırakalım Oyunun Rezilliğine Bakalım Biz,
    Cihan 1.Dk'dan Başladı Hataları Yapmaya..
    Okan Buruk Liverpool Macında gibi oldu hiçbir iş yapmadı gol attı göklere çıkar.
    Sabri Son Maçlardır dediğim gibi gerçekten önceden beğenmediğim bir adam su an da gerçekten zirvede dolaşıyor Gözümde..
    Carrusca 2 Maçta Bilmem Kaç Maçtır oynayan adamın alıştığı maçtan x10 katı kadar daha alışkın oynuyor ama malesef sayın teknik direktörümüz gerets efendi oynatmıyor..
    Okan Buruk çok iyi tanırım Attıgı golleri bilirim Videoları var elimde çok klass golleri var eskiden Son 2 maçtır yapması gerektiğini yapmıyor ama gol atıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

levent kızıl konusuyor su anda vede cok dogru soyluyor bence

KÖTÜ BİR FUTBOL 3 puan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Ali Sami Yen'den yeni geldim. Heyecanlı bir maçtı. 3 puanı almamız çok iyiydi
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

Sabri sezonun en güzel gollerinden birini atmış.Gerçekten çok beğendim o golü üstelik 90. dakikada atmak kolay iş değil
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

3den birbirinden guzeldi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bizim 3-0lık maca sans diyen arkadaş kendi takımının macına baksın lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

sabriyi tebrik etmek istiyorum 90.dk o deparla o golü atmak gerçekten büyük başarı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

offf sabri napmış öyle hemde o dakikada süper bişey ya bu ayın golü seçilir heralde
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Son Haftalarda Sabri iyi dedim Gerçekten Beğenmeye Başladım Sabriyi Umarım Cıvıtmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Turksportal'lı Aslanlar maçtamıydı ya? Ben GS Store'un önünden geçtim. Bi göz attım. Kimseyi göremedim
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Bu arada Turksportal'lı Aslanlar maçtamıydı ya? Ben GS Store'un önünden geçtim. Bi göz attım. Kimseyi göremedim
    malasef yoktuk ama 2.yari tekrar ordayiz oslaydik kesin gorssurduk

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben böyle galibiyet istemiyorum bu kadarını söyleyeyim...anlayan anlar...

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bizim 3-0lık maca sans diyen arkadaş kendi takımının macına baksın lütfen
    bak yavrucum biz mantıklı yorum yazarız. yazdığım yorumu oku ondan sonra yorum yaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

galatasaray pozisyona bile girmeden maçı kazandı.böyle bir performans göstermeleri aslında 2 gün arayla fenerbahçe ve liverpool gibi iki fazla efor sergiledikleri maçtan sonra normal karşılanabilir.hem de karşılarındaki rakip öyle küçümsenecek bir takım da değil.herşeye rağmen böyle bir maçı kazanmak gelecek açısından oldukça önemli.bugün bursalı oyuncular biraz daha becerikli olsa büyük bir felaket yaşayabilirdik.

2.yarı için bu takımda değişmesi gereken çok şey var.bu kadar sorunun içinde 7 puanlık farkla ilk yarıyı kapatmak bile "kabul edilebilir" bir sonuç.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    alacaz korkmayin 3=1 bizim ilk yariyi 2. sırada bıtırcez gerets ılk defa carusca ve ardayı ılk on bırde oynatacak bakalım ne olcak
    bu macta sabri,ınamoto,arda yıne ısı baglar
    Ben demıstım her zamankı gıbı gs macının sonucunu yıne bıldım

Sabri'nin ağzı dikişli makine gibi devamlı işliyor, hayır ben biraz susimde demiyor, görecek kırmızıyı ondan sonra hiç konuşamayacak..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

haklısın eray...en sevmediğim futbolcu tipi... bu kadar çok konuşması büyük dezavantaj.hakemde azıcık yürek ola sabri de ümit karan da kart görürdü itirazdan...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Butun haberlere bakiyorum bir penalti pozisyonu gidiyor evet penaltı

o kadar golleri kacirin sonra bir penaltiya siginin bursaspor önce omer,sınan kaloglu,burak akdıs kulagını ceksın hele burak o gol kacarmıydı atamayana atarlar harbıden

futbol böyle bişey işte eğer gerçektende futbol oynayanın olsa dün puan alamazdık ama geçen haftada puan kaybetmezdik ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

boşu boşuna istanbula gittikk

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bence boşu boşuna gelmediniz mertcim.çok keyif almış olman lazım maçta sonunda üzülmüş olsanızda...resmen sahayı dar ettini bursa bize...hakkı olan 3 puanı alamadı...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri