Maçta olan olaylardan dolayı 3 maçlık verilen ceza normalmidir NORMALDİR... Verilebilcek en uygun ceza verilmiştir. Heee diyeceksiniz ki "BJK de adam öldürüldü 3 maç ceza aldı doğrumudur" YANLIŞTIR. BJK ye o zmana 6 maç ceza verilmeliydi. Bazı arkadaşlar izmirde taraftarlı oynanması fln demiş. FB stadında suçu işleyen kim? "Taraftar" Öyleyse izmirde oynatmak akıl mantık işimidir? "DEĞİLDİR." şimdi şöyle diyebilirsniz "geçen yıl Ali samiyende FB maçındada sahaya pet şişeler vb. maddeler sahaya atılmıştı o zmana gs ye 1 maç ceza verildi..." evet o maçta gerçekten çok kötüydü. bir GS li olarak onları atanlara çok kızmıştım vede 1 maçlık cezanın 2 maçlık olması daha idealdi...
Haa önceden yanlış kararlar verildi diye yanlışa devam mı edilmeli? "TABİ Kİ DE HAYIR" bundan sonra cezalar daha da arttırılmalı taraftar akıllanana kadar taviz verilmemelidir. TFF bundan sonra da böyle devam eder böyle İDEAL cezalarını verirse alkışlarım ama aynı olaylar olurda benim de taraftarı olduğum klüp olan GS ye daha az yaptırımlar getirirse de Istıklarım..!
Şimdi Soruyorum : İdeal cezalar veren tff yi mi alkışlamak lazım? yoksa sahaya yabancı madde atan Taraftarımı ıstıklamak lazım??? Hadi hayırlı mesajlar...![]()

Alıntılı Yanıtla