-
14.Aralık.2006, 11:15
Polat: "3 maç cezayı az buldum"
Polat: "3 maç cezayı az buldum"
Adnan Polat, Fener’e verilen cezayı yorumladı: “Liverpool maçı öncesi, UEFA yetkililerine Saracoğlu’ndaki olayları anlattım. ‘En az 6 maç ceza verilmeli’ dediler. Ben 5 bekliyordum, 3 maç cezayı az buldum”
Şok etkisi yaratmıştı
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe derbisinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan olayların ardından yaptığı basın toplantısında, Sarı-Lacivertli kulübe en az 5 maç saha kapatma cezası verilmesi gerektiğini söylemişti. Önceki gün toplanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ise, Fenerbahçe’ye 3 maç seyircisiz oynama cezası verildiğini açıklamıştı. Karar Sarı-Lacivertli camiada adeta şok etkisi yaratırken, Polat konuyla ilgili çar***ı açıklamalarda bulundu.
‘Böyle kapatılamazdı’
Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile oynayacağı maç öncesi Olimpiyat Stadı’nda UEFA’nın güvenlik yetkilileri ile konuştuğunu söyleyen Polat, “Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşananları onlara anlattım. Bana en azından 6 maç ceza verilmesi gerektiğini ifade ettiler. Bense 5 maçlık ceza bekliyordum. Bu nedenle 3 maç cezayı az buldum. Aynısı bir Avrupa kupası karşılaşmasında yapılsa ya da Avrupa liglerindeki bir mücadelede meydana gelse, olay bu şekilde kapatılamazdı” dedi.
Mehmet Topuz uyarısı
Beşiktaş deplasmanı için İstanbul’a gelen Kayserispor, hazırlıklarını Metin Oktay Tesisleri’nde tamamlamıştı. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması için, Anadolu ekibinin idmanından önce Galatasaraylı idarecilerle konuştuğu belirlenen İkinci Başkan Polat’ın, Galatasaray’ın transfer gündeminde bulunan Mehmet Topuz için, “Çocuğun üzerine fazla gitmeyin, Kayserispor Yönetimi’ne ayıp olmasın. Aynı durum Gökhan Ünal için de geçerli” dediği bildirildi.
Kaynak : Fanatik
Mesaj Yetkileri