Quote Originally Posted by sekopej View Post
İlginç hem de seyircisiz. Yine aynı muhabbetler dönecek gibi bu başlık altında ama bu olaylar bizi daha çok hırslandıracak, daha çok birleştirecek.

100. yılında FB şampiyon olacak, ne yapılırsa, ne olursa olsun!!!
Vay benim fanatik fenerli Serkan'ım, insanlara birşey olmasın da, varsın Fenerbahçe şampiyon olsun gitsin, ama ceza yerinde olmuş bence...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Cok haklisin kardes
Artık şu güzel konu altında bu tarz yorumları geçelim.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Şaka gibi ceza! Bence en güzel yorum bu olur bu ceza için!

Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında adam öldürüldü, BJK 3 maç ceza aldı. Fenerbahçe'nin aldığı cezayla denk oldu yani! Bu nasıl adalet?

Aynı olaylar Türkiye Kupası maçında oldu geçen sene, Galatasaray-Fenerbahçe. Galatasaray 1 maç ceza aldı! Bu nasıl adalet?

Bize verilen cezaya bakın, seyircili olsa içim yanmayacak. Maçlar seyircisiz. Fenerbahçe'yi hem hasıttan hem de taraftardan hem de 3 puandan etmek için yapılmış bir oyun bu! Seyircili olsa, maç İzmir'de olacak ve Ankaragücü maçındaki gibi İzmir'de stadyum full olacak, hem kulüp kazanacak hem de takım 3 puanı alacak. Ama bu seyircisiz yapmak, tamamen art niyet diye düşünüyorum.

PFDK'nın adalet anlayışına sadece gülüyorum. Teşekkürler PFDK bu ceza için! Daha fazla verseydiniz keşke!

Bu cezadan sonra imzamda ve avatarımda TFF'yi protesto etmeye başlıyorum ve tüm Fenerbahçelileri davet ediyorum.
Bence daha da fazla vermeliydi. Geçen sene aynı olaylar yaşandı demek yanlış bir ibare olur. Eğer taraftar oyuncuların canına kast ederse, ki bu oyuncu senden devamlı gol yiyen bir adam, o taraftar o stada bir kaç maç girmemeli.

Verilen cezalar az ki bu olaylar halen devam ediyor.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
sadece guluyorum sami abi
Neden gülüyorsun?

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Eğer eskiden aynı olaylara 1 maç verildiyse, yine 1 maç verilmeliydi. Eğer sen gidip geçen sene GS'ye aynı olaylarda 1 maç, FB'ye 3 maç veriyorsan; bunun adı ÇİFTE STANDARTTIR, başka bir şey değildir. Sanki kurallar değişti de, ceza artıyor.
TBMM devamlı yeni yasa çıkarır, ancak yeni yasa bekleyen o kadar konu vardır ki... Gece gündüz yasa kasarlar, yine bitiremezler.

Bak şimdi. Geçen sene verilen bu tarz olaylar yaşandığında verilen cezalar az olmuş ki, bu sene de bu olaylar olmuş. Eğer seneye de olursa bu olaylar, 5 maça çıkmalı. Ki zaten aynı olay bu sezon başka bir stadında olursa yine 3 maç ceza verilir. Ama yazılı kural değişmedi diye ceza değişemez diye bir durum yok. Bu sadece durumun düzelmesi için verilir.