Herkes Alex'in gitmesini, yerine başka bir sambacının gelmesini istiyorHerkesin ortak fikri bu. İsim olarak Anderson, Daniel Carvalho, Carlos Alberto, Diego gibi isimlerden biri gelirse harika olur. Bu 4 oyuncudan veya bu oyunculara benzer tip oyunculardan biri Alex yerine gelirse harika olur.
Lugano'nun gideceğini sanmıyorum, Deivid gidebilir. Deivid yerine Vagner Love'u almamız imkansız gibi bir şey, onun yerine Nilmar alınabilir. Lugano iyi bir defans oyuncusu, bence kalmalı. Lugano-Edu'yu bu saatten sonra bozup yeni defans yerleştirmek mantıksız olur. Edu yerine Alex (PSV'li) gelecekse o zaman olur
Bu saydığımız tüm oyuncular Brezilyalı. Zico bu oyuncuları getirebilir bize. Zaten bu saydığımız yabancıların devre arası gelme ihtimalleri yok, ancak sene sonu gelebilirler. Ben Fenerbahçe yönetiminden devre arası Deivid'i gönderip yerine UEFA'da da oynayabilecek Brezilyalı bir santrafor alınmasını bekliyorum.

Herkesin ortak fikri bu. İsim olarak Anderson, Daniel Carvalho, Carlos Alberto, Diego gibi isimlerden biri gelirse harika olur. Bu 4 oyuncudan veya bu oyunculara benzer tip oyunculardan biri Alex yerine gelirse harika olur.