1 ile 30 arası toplam 572 sonuç

Konu: Yeni Bir Takım Önerilerinizi Bekliyorum...

Hybrid View

Galatasarayla yeniden başlicam kimleri satmalıyım para gercekten cok az 6 yabancı var sivok ve eddie johnson ı almak istiyorum ama yabancılardan kimseyi satamadım,inamoto,tomas,iliç i satmayı düsünüyorum ama satamadım kimse almıyor sivok suz da oynayamıyorum ne kadara koysam alırlar bi fikri olan warmı?

Quote Originally Posted by YnS86 View Post
    Galatasarayla yeniden başlicam kimleri satmalıyım para gercekten cok az 6 yabancı var sivok ve eddie johnson ı almak istiyorum ama yabancılardan kimseyi satamadım,inamoto,tomas,iliç i satmayı düsünüyorum ama satamadım kimse almıyor sivok suz da oynayamıyorum ne kadara koysam alırlar bi fikri olan warmı?
    biz burda takım diyoruz sen ne diyorsun arkadş..

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    biz burda takım diyoruz sen ne diyorsun arkadş..
    tmm bizde gs takımı hakkında bilgi istiyoruz bunları yazacagına cvp wersen daha ii diilmiydi.illa bi artislik yapacaksın.senin gibilerden zati her forumda cıkmaya basladı

Quote Originally Posted by YnS86 View Post
    Arkadaşım bende hep galatasarayla oynarım malesef inamoto yu filan satmak çok zor satsan bile adam gibi bi para kazanman çok zor.Bende biraz para hilesi yapıyorum

Mesaj Yetkileri